Нова лінійка моніторів LG 2023 року може працювати без підключення до ПК

Нова лінійка моніторів LG 2023 року може працювати без підключення до ПК Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Нові 31,5- та 27-дюймові монітори LG SMART оснащені IPS-дисплеями, мають вбудовані функції віддаленої роботи та послуги кураторства контенту.

LG представляє свою найновішу лінійку моніторів LG SMART (моделі 32SR50F і 27SR50F). Нові універсальні монітори з діагоналлю 31,5 та 27 дюймів не потребують підключення до ПК та підходять для продуктивної роботи. Окрім використання вдосконалених IPS-дисплеїв, що передають реалістичні кольори та високу контрастність, монітори LG SMART оснащені платформою LG webOS 23, що забезпечує більшу зручність для віддаленої роботи, а також трансляції улюблених шоу, спортивних змагань і музики.

Монітори LG SMART чудово підходять для розваг і роботи, а також можуть похвалитися IPS-дисплеями та підтримкою HDR 10. Яскраві та точні зображення, створені новими моніторами, допомагають оживити вміст, а також покращують взаємодію з користувачем під час участі в конференц-дзвінках, роботі з документами чи дослідженнях в Інтернеті. Завдяки 3-сторонньому практично безрамковому дизайну, 27-дюймова модель має елегантний мінімалістичний вигляд, що посилює відчуття занурення.

Нова лінійка моніторів LG 2023 року може працювати без підключення до ПК

Моделі 32SR50F і 27SR50F забезпечують легкий доступ до програм для потокової передачі даних, індивідуальних рекомендацій щодо фільмів, серіалів і музики з екрана Home Board, а також персоналізованих спортивних профілів у комплекті з настроюваними спортивними сервісними картками, які дозволяють користувачам легко стежити за улюбленими видами спорту. Монітори LG SMART зберігають команди користувача, сповіщають про майбутні ігри, надають актуальні розклади та ключову статистику. Також включена функція LG Mood Music, що виконує функцію персонального діджея з підбором плейлистів на основі музичних уподобань користувача.

Зручні рішення для тих, хто працює з дому: монітори оснащені вбудованим програмним забезпеченням LG Home Office, яке підтримує різні програми підвищення продуктивності, включаючи Microsoft 365 і Google Calendar. Монітори LG SMART допомагають ще більше вдосконалити робочий процес і усунути необхідність прямого підключення до ПК, дозволяючи користувачам легко обмінюватися контентом зі своїх смарт-пристроїв через AirPlay 2 і Miracast. Нові монітори можуть навіть функціонувати як центри розумного дому з підтримкою LG ThinQ Home Hub, що дозволяє користувачам контролювати та керувати своєю побутовою технікою. Через додаток ThinQ 32SR50F і 27SR50F можуть підключатися до різних побутових приладів, сумісних з IoT, таких як холодильники та пральні машини.

Планується, що нові монітори LG SMART випустять на ключових ринках Північної Америки, Європи, Азії, Близького Сходу та Південної Америки, а в листопаді цього року вони з’являться в США.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide