iPhone SE 4 запозичить дизайн iPhone 14, але отримає USB-C – інсайдери

iPhone SE 4 запозичить дизайн iPhone 14, але отримає USB-C - інсайдери Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Інсайдери з MacRumors стверджують, що у першій половині 2025 року Apple планує представити iPhone SE 4. Це бюджетна лінійка iPhone, яку зазвичай представляють окремо від традиційних осінній прем’єр Apple.

Як повідомляє видання, iPhone 4 SE стане модифікованою версією iPhone 14 і технічно базуватиметься на платформі саме цього смартфона. Отже, модель отримає 6,1-дюймовий дисплей, як і у базовому iPhone 14, а також Face ID.

За даними інсайдерів, iPhone SE 4 буде на 6 грамів легшим, ніж iPhone 14 – 165 грамів. Можливо, це пов’язане з тим, що у новинки буде лише одна основна камера, тоді як у iPhone 14 відповідний модуль складається з двох камер. Але повідмоляється, що одинарний модуль матиме роздільну здатність 48 Мп, як і відповідний модуль у iPhone 15. Тобто, камер тут менше, ніж у iPhone 14, але сама камера краща.

Крім того, новинка точно отримає роз’єм USB-C, як і у поточній лінійці смартфонів Apple.

Якщо дані чутки підтвердяться, то iPhone SE 4 буде суттєвим апгрейдом у порівнянні з поточним поколінням iPhone SE, який базується на відверто застарілій платформі і має фактично той самий дизайн, який свого часу використовувався ще у iPhone 6.

TechnoGuide