OPPO Enco Air3i: продовження популярної серії TWS-навушників з покращеним звучанням і шумозаглушенням

OPPO Enco Air3i Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Бренд OPPO офіційно представив на українському ринку нову модель TWS-навушників OPPO Enco Air3i. Це найновіше поповнення популярної серії OPPO Enco Air, яке має покращені звукові якості та збільшену автономність.

Дизайн кейсу продовжує стилістику серії Enco Air, маючи напівпрозору кришку. Навушники легкі та компактні, вага – 3,7 г. За рахунок цього навушники залишаються практично непомітними для користувача і дозволяють слухати музику впродовж тривалого часу.

OPPO Enco Air3i

OPPO Enco Air3i забезпечує Hi-Fi звук завдяки композитному динамічному драйверу з титановим покриттям діаметром 13,4 мм. Потужність його звучання збільшена у порівнянні з попередньою моделлю Enco Air. Також навушники пропонують вбудовані звукові ефекти Bass Boost і Clear Vocals.

За заявою виробника, Enco Air3i мають найкраще серед конкурентів шумопоглинання зі штучним інтелектом. Для підключення до сумісних пристроїв використовується технологія Bluetooth 5.3 з низькою затримкою, що забезпечує стабільне з’єднання та стійкість до перешкод.

OPPO Enco Air3i

Автономність заявлена на рівні 5.5 годин, або до 35 годин з зарядним кейсом.

На українському ринку OPPO Enco Air3i буде продаватися у білому кольору. Рекомендована ціна з ураховуанням знижки на старті продажів – 1999 грн.

TechnoGuide