Потужна ігрова консоль ASUS ROG Ally Extreme доступна в Україні за 33 тис. грн

ASUS ROG Ally Extreme Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Ігровий бренд ASUS Republic of Gamers (ROG) оголосив про старт продажів ігрової консолі ROG Ally (2023) у найпотужнішій версії Extreme на українському ринку.

По суті, це портативний ігровий ПК, оснащений процесором AMD Ryzen Z1 Extreme та під управлінням Windows 11. За заявою виробника, таке рішення з легкістю впорається з іграми класу AAA та інді-іграми у роздільній здатності 1080p. Крім того, разом із ROG Ally пропонується 3-місячна передплата Xbox Game Pass.

ASUS ROG Ally Extreme

Процесор Ryzen Z1 від AMD, який використовується в основі ROG Ally Extreme, створений на базі мікроархітектури Zen 4. Він має графічне ядро на основі мікроархітектури AMD RDNA 3 і конкурує за потужністю з процесорами сучасних ігрових консолей завдяки 8 ядрам із підтримкою 16 потоків і графічній продуктивності до 8,6 терафлопс.

Процесор підтримує технології AMD FidelityFX Super Resolution та AMD Radeon Super Resolution для забезпечення високої продуктивності.

Використання настільки високопродуктивного процесора в такому компактному корпусі стало можливим завдяки продуманій системі охолодження ROG Zero Gravity, яка складається з двох вентиляторів, радіатора з надтонкими ребрами і високоефективних теплових трубок.

ROG Ally також оснащено 16 ГБ високошвидкісної пам’яті LPDDR5 з частотою 6400 МГц, твердотільним накопичувачем обсягом 512 ГБ з інтерфейсом PCIe Gen 4 і слотом для карт пам’яті microSD UHS-II.

Дисплей пристрою отримав роздільну здатність Full HD (1080p), має частоту оновлення 120 Гц і підтримує технологію AMD FreeSync Premium. Максимальна яскравість заявлена на рівні 500 кд/м2. Також екран сенсорний, що можна використовувати як в іграх, так і при взаємодії з ОС Windows 11.

ASUS ROG Ally Extreme

ROG Ally Extreme може використовуватися із графічною док-станцією XG Mobile, яка може містити відеокарту до NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків.

Новинка вже доступна у продажу за ціною від 32 999 грн.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide