Оновлений Nissan Leaf третього покоління перетвориться на кроссовер

Оновлений Nissan Leaf третього покоління перетвориться на кроссовер Авто
Опубліковано:
|
Автор:

Інсайдери стверджують, що концерн Nissan готує до випуску оновлений електрокар Nissan Leaf третього покоління. Популярна модель буде створена на новій платформі, а в плані дизайну запозичить риси концептуального авто Chill-Out Concept, який був представлений два роки тому.

Очікується, що новинку офіційно покажуть наприкінці наступного року, наразі вона перебуває у стадії активної розробки. З ключових змін інсайдери відзначають той факт, що новий Nissan Leaf стане кросовером. Вироблятимуть його на британському заводі, де зараз виробляють електричні версії Juke та Qashqai.

Оновлений Nissan Leaf третього покоління перетвориться на кроссовер

У своїх передбаченнях інсайдери посилаються на джерела всередині компанії. За їхніми даними, оновлений Leaf матиме нижчий і більш витончений профіль, якщо порівнювати із Juke та Qashqai.

Концепт Nissan Chill-Out, який буде покладено в основу дизайну Nissan Leaf третього покоління, характеризується гладкими панелями кузова, а домінуючим акцентом передньої частини виступають світлодіодні фари і світлова смуга з підсвіченим лого бренду.

Оновлений Nissan Leaf третього покоління перетвориться на кроссовер

Також повідомляється, що партнером Nissan із виробництва акумуляторів для новинки стане китайська компанія Envision. Акумулятори мають забезпечити приріст щільності енергії у 30 відсотків порівняно з акумуляторами поточної моделі. Це дозволяє розраховувати на збільшення автономності.

TechnoGuide