Hyundai KONA Hybrid 2023: дебют, який заслуговує на вашу увагу

Hyundai KONA Hybrid 2023: дебют, який заслуговує на вашу увагу Новини
Опубліковано:
|
Автор:

2023-й – рік відновлення автомобільних продажів, які суттєво зросли порівняно з 2022-м і майже впритул наблизилися до довоєнного рівня. Показово, що цей тренд стосується як нових, так і вживаних транспортних засобів.

Отож ринок більш-менш стабілізувався, логістика з часом налагодилася, ну а вподобання українських автомобілістів – практично не змінилися. Як і торік, незмінним попитом послуговуються авто Hyundai, які за показниками продажів на первинному ринку опинилися за крок від ТОП-5.

Успіх корейського бренду пояснюється почасти перевагами, які пропонують авто цієї марки, а почасти – і розвиненою дилерською мережею, де правила гри задають Холдинг GM GROUP та інші компанії. Свою роль зіграв і випуск нових моделей: зокрема, не так давно в Україні офіційно стартували продажі абсолютно нової Hyundai KONA Hybrid – і про неї точно варто поговорити детальніше!

Модель, доступна в нашій країні в чотирьох комплектаціях і з повноцінною гібридною силовою установкою загальною потужністю 141 к. с., доволі помітно збільшилася в розмірах зовні та всередині й отримала динамічний дизайн у футуристичному стилі, який разом із додатковим пакетом оздоблення N Line стає ще виразнішим. Місткий багажник тепер вміщує 466 л багажу, колісні диски «виросли» до 18 дюймів, а комбіновані витрати пального становлять лише 4,5 л на 100 км шляху. В керуванні вам допоможуть асистенти запобігання зіткненню та утримання машини у смузі руху й попередження про виїзд.

Hyundai KONA Hybrid повністю вдалося зберегти свій культовий характер: авто забезпечить мобільність пересування автовласникам зі зручністю та комфортом, в оточенні новітніх технологій та крутих функцій. Це перший автомобіль Hyundai, що отримав систему Connected Car Navigation Cockpit, а саме можливість віддаленого оновлення ПЗ кожної системи авто.

Крім того, уже в стартовій комплектації Express передньопривідний кросовер з АКПП може похвалитися електронним паркувальним гальмом, адаптивним круїз-контролем, приладовою панеллю та мультимедіа-системою з 12.3-дюймовим екраном кожна та підтримкою безпровідних технологій Apple CarPlay та Android Auto.

Знайти ідеальну KONA для свого життя легко – достатньо завітати в один з дилерських центрів холдингу GM GROUP «Хюндай Мотор Поділля» у Хмельницькому. Там ви зможете не лише ближче познайомитися з кросовером, а й безкоштовно випробувати його на дорозі в рамках тест-драйву. Якщо ж авто припаде до смаку, придбати його можна вигідно і безпечно в офіційного дилера Hyundai.

Ласкаво просимо!

TechnoGuide