Комплект батарейок СolorWay CW-BALR06-40CB – вистачить на всe!

Статті
Опубліковано:
|
Автор:

Коротке знайомство з великою «сімейною» упаковкою батарейок АА на 40 штук. Ключові відмінності та можливості щодо забезпечення автономної роботи гаджетів.

Ключові технічні особливості та відмінності

Перша з цікавих, як на мене, особливостей моделі – тривалий термін зберігання – до 10 років. Це автоматично вказує на іншу особливість – відсутність (чи майже відсутність) навіть такого терміну  як саморозряд стосовно даної моделі батарейок. Таким чином, на виході маємо не лише елемент живлення, але й досить непогану інвестицію на майбутнє. Особливо, якщо у вас багато пристроїв, що живляться від батарейок типу АА.

СolorWay CW-BALR06-40CB

Друга особливість, на яку я також хочу звернути вашу увагу – збільшена тривалість роботи. Відверто кажучи, мені не відомо, з чим саме порівнював виробник, але щодо автономності  в різних пристроях, до цього пункту ми ще повернемося.

Далі – відсутність в даних батарейках таких речовин, як ртуть, свинець та кадмій. Як на мене, це круто, а крім того, свідчить про те, що екологічний аспект для виробника – далеко не пустий звук.

Ну і ще один вартий уваги момент – зручність упаковки. Тут 10 рядків по 4 одиниці. Кожна «четвірка» в блістері. Зроблено так, щоб при вийманні однієї чи кількох одиниць не порушити порядок.

СolorWay CW-BALR06-40CB

Інформація з упаковки

Щодо пристроїв, в яких найчастіше будуть використовуватись батарейки виробник називає ігрові джойстики, комп’ютерні мишки, ліхтарики тощо – інформація про це на одній зі стінок упаковки. Однак, якщо у вас в сім’ї є діти, тоді сфера застосування даних елементів суттєво розширюється на безліч різноманітних сучасних іграшок. І ось тут вже питання вигідної інвестиції в кілька упаковок одночасно виглядає дуже розумно.

СolorWay CW-BALR06-40CB

Щодо маркування, мова про LR6. Далі примітка 10 років – за неї вже говорилось, паспорт виробу кількома мовами та інші цікаві аспекти. Словом, рекомендую ознайомитись.

Варіанти фасування

Максимальна на сьогодні упаковка АА СolorWay CW-BALR06-40CB – це 40 шт. Вартість, як на мене, абсолютно адекватна – 599 гривень. Є також варіанти фасування на 24 штуки, на 4 і навіть на 2. Словом, можна обрати будь-який варіант.

СolorWay CW-BALR06-40CB

СolorWay CW-BALR06-40CB

Експлуатація

Як підсумок, трохи особистих вражень від експлуатації СolorWay CW-BALR06-40CB.

42099 LEGO TECHNIC 4X4 X-treme Off-Roader – найбільший “пожирач” АА в нашому випадку – шість штук. Моїй доньці дуже подобається цей монстер-трак, тому ми «катали» ним щодня. Вистачило на 3 тижні щоденного, майже 2-годинного використання. Особисто мене така автономність приємно вразила, адже авто хоч і іграшкове, все ж досить велике, та і їздили ми далеко не завжди рівною місцевістю.

Крім машинки, CW-BALR06-40CB працюють у дитячому піаніно-синтезаторі вже другий місяць (граємо щодня, слухаємо на ньому мелодії, пробуємо міксувати), іграшковому телефоні та багатьох інших дитячих гаджетах. Моя дорожня електробритва на три батарейки за півтора місяці використовувалася 5 разів, і чомусь мені здається, що ще як мінімум на стільки ж точно вистачить.

Дякуємо пресслужбі СolorWay за наданий для ознайомлення та тестування СolorWay CW-BALR06-40CB

TechnoGuide