iPhone 17 отримає нову фронтальну камеру на 24-Мп – інсайдери

iPhone 17 отримає нову фронтальну камеру на 24-Мп - інсайдери Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Незважаючи на те, що восены цього року Apple має представити iPhone 16, інсайдери вже діляться інформацією про характеристики 17-го покоління iPhone, яке нібито також знаходиться в розробці. Зокрема, відомий аналітик і інсайдер Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) повідомив, що iPhone 17 отримає фронтальну камеру на 24 Мп. Це небувала роздільна здатність фронтальної камери для смартфонів Apple.

Про це він повідомив на ресурсі Medium. Нагадаємо, що iPhone 14 і 15 оснащені 12-мегапіксельною фронтальною камерою з п’ятьма пластиковими елементами об’єктива. Фронтальна камера у iPhone 16, за даними аналітика, не зазнає змін. А от у 17 поколінні iPhone з’явиться повністю оновлена фронталка з шестиелементним об’єктивом.

Перехід на більш складну оптику покращить якісіть зображення. До того ж, кожний елемент буде сконструйований таким чином, щоб коригувати аберації, що також покращить зображення. Не кажучи вже про новий сенсор більш високої роздільної здатності.

Як ми вже повідомляли, iPhone 17 може стати першим iPhone, який отримає модуль Face ID безпосередньо під екранною панеллю, що дозволить зменшити розмір вирізу і збільшить корисну площу дисплею.

TechnoGuide