Як змусити iPhone довше працювати від акумулятора – корисні поради

Як змусити iPhone довше працювати від акумулятора - корисні поради Статті
Опубліковано:
|
Автор:

Не секрет, що будь-хто прагне, щоб iPhone працював в автономному режимі якомога довше. В цьому матеріалі ми розкажемо, яким способом можна продовжити час роботи iPhone від акумулятора без суттєвих жертв в плані продуктивності і функціональності.

Ось кілька порад, в основі яких лежать базові правила використання гаджетів:

  • Бережіть iPhone від низьких температур. Якщо на вулиці мороз, варто носити iPhone не в сумочці, а в кишені, а ще краще – у внутрішній кишені теплого одягу, де температура завжди близька до кімнатної.
  • Вимкніть бездротові модулі в ситуаціях, коли вони не потрібні. Наприклад, якщо ви плануєте довгу прогулянку на свіжому повітрі, або поїздку на природу, можна сміливо вимкнути модуль Wi-Fi. Якщо ви не використовуєте на постійній основі Bluetooth, його можна також вимкнути, допоки не знадобиться.
  • Вимкніть модуль LTE, якщо ви постійно перебуваєте у приміщенні, де працює Wi-Fi. Адже 4G/LTE також пришвидшує розряд акумулятора.
  • Можна вимкнути автоматичну яскравість дисплею та функцію Raise to Wake. Просто виставіть комфортну яскравість екрану і регулюйте її вручну за потреби. Функція Raise to Wake автоматично вмикає підсвічування екрану, коли ви берете iPhone до рук, або виконуєте певні рухи. Але нерідко вона спрацьовує хибно, і підсвічування вмикається саме по собі.
TechnoGuide