Sony Alpha 7RV з інтелектуальним автофокусом і сенсором 61 Мп доступна за 163 тис. грн

Sony Alpha 7RV Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Бренд Sony оголосив про доступність в Україні нової камери Sony Alpha 7RV (ILCE-7RM5). Це повнокадрова бездзеркальна камера, обладнана новим сенсором з підтримкою функцій штучного інтелекту. Літера R у назві традиційно вказує на сенсор високої роздільної здатності. В даному випадку вона складає 61 Мп. Отже, дана модель зацікавить професіоналів, яким необхідно друкувати знімки у високій якості і у великому форматі для рекламної індустрії, поліграфії, тощо.

Sony Alpha 7RV оснащена новим 4-осьовим багатокутовим РК-монітором, який поєднує в собі зручність звичайного нахиленого монітора з можливістю бокового повороту. Пристрій має два слоти для носіїв, сумісних з CFexpress Type A/SDXC, і нову систему меню з сенсорним управлінням.

Камера має покращене тепловідведення для збільшення тривалості запису, оновлену пило та вологозахищену конструкцію, міцний корпус з магнієвого сплаву, що забезпечує максимальну надійність в складних робочих умовах.

Камеру оснащено найсучаснішим процесором зі штучним інтелектом, що використовує детальні дані про фігуру й позу людини, щоб точно розпізнавати об’єкти зйомки й ефективно використовувати роздільну здатність. Крім того, збільшено кількість об’єктів для розпізнавання, серед яких тепер є транспортні засоби й комахи.

Sony Alpha 7RV

Окрім передової технології штучного інтелекту, Alpha 7RV включає вдосконалення багатьох улюблених функцій інших камер серії Alpha від Sony, які тепер вперше додані в серію Sony 7R:

  • Надійне відстеження в реальному часі.
  • Швидша та точніша широкозонна система автофокусування з високою щільністю.
  • Безперервна зйомка зі швидкістю до 10 кадрів/с із відстеженням AF/AE.
  • Тиха зйомка без вібрації зі швидкістю до 7 кадрів/с.
  • Безперервна зйомка до 583 стислих зображень RAW на високій швидкості.

Alpha 7RV пропонує вдосконалену функцію Pixel Shift Multi Shooting – серійну зйомку із піксельним зсувом. За допомогою останньої версії комп’ютерної програми Imaging Edge Desktop 3.5 невеликі рухи на рівні пікселів, такі як зсув положення об’єкта зйомки або листя на дереві, автоматично виявляються та коригуються, щоб досягти ідеальної композиції. Комбіновані 16 зображень із приблизно 240,8 мільйонами пікселів (19 008 x 12 672 пікселів) можна створити з даних, що еквівалентно приблизно 963,2 мільйонам пікселів.

Виробник приділяє окрему увагу можливостям зйомки відео. Alpha 7RV забезпечує відео 8K i 24/25p, відео 4K з надлишковою дискретизацією з 6,2K без групування, високоефективний кодек MPEG-H HEVC/H.265, внутрішній запис, 10-бітний запис 4:2:2 та багато іншого для зображень високої якості та гнучкого редагування.

Камера забезпечує якісне розпізнавання обʼєктів в реальному часі, компенсацію “дихання” автофокусу, можливість використовувати метадані пристрою для постобробки, а також вдосконалену стабілізацію зображення. На додаток до стабілізації в активному режимі для більш плавного запису, Sony Alpha 7RV сумісна з об’єктивами E-mount, які мають вбудовану стабілізацію картинки для ще кращого кадрування та плавного відео.

Придбати Sony ILCE-7RM5 можна за ціною 162 999 гривень в офіційному магазині Sony Centre.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide