Acer представила ігрові відеокарти Predator BiFrost і серії Nitro

Acer представила ігрові відеокарти Predator BiFrost і серії Nitro Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Чотири нові відеокарти оснащено сучасними технологіями, зокрема нещодавно анонсованими графічними процесорами AMD Radeon RX 7600 XT і передовими розробками Acer у галузі охолодження пристроїв.

Відеокарти Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT, оснащені 60 комплексними обчислювальними блоками AMD RDNATM 3 та вентиляторами Predator FrostBladeTM 3.0, забезпечують повсякчас високу продуктивність відображення ігрового процесу у форматах 1440p і 4K. Відеокарта Acer Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC відзначається пам’яттю GDDR6 обсягом 16 ГБ і пропускною здатністю до 624 Гбіт/с, а модель Acer Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC – пам’яттю GDDR6 обсягом 12 ГБ і пропускною здатністю до 432 Гбіт/с.

Задля плавності відображення та високої продуктивності у відеокарту Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC вбудовано 16 ГБ пам’яті GDDR6 і вдосконалену ефективну систему охолодження. Вона складається з кільцевих вентиляторів Nitro FrostBlade, системи з подвійним кульковим підшипником, трьох вентиляційних отворів для розсіювання тепла та посиленої мідної основи для ефективного поглинання тепла й подовження терміну служби пристрою.

Ретельно продумана система охолодження забезпечує необхідну для розгону потужність і дає змогу використовувати весь спектр можливостей відеокарти.

Новітні відеокарти Acer для настільних ПК розширюють обрії творчої роботи й ігрових процесів. Архітектура AMD RDNATM 3 уможливлює застосування оптимізованої ШІ-технології та прискорювачів трасування променів, що забезпечує користувачеві плавне й чітке відображення та високу частоту оновлення, а отже – перевагу в найзапекліших ігрових баталіях. Завдяки підтримці програм прискореного рендерингу професіонали й аматори матимуть змогу редагувати зображення, візуалізувати ідеї та втілювали творчі задуми без жодних обмежень.

Крім того, відеокарти передбачають наявність новітнього механізму кодування й декодування мультимедійних даних AMD, потрібного для розширення динамічного діапазону кольорів і реалізації додаткових можливостей під час відтворення або потокової трансляції. Підтримка стандарту DirectX 12 Ultimate API допомагає створювати захопливі реалістичні зображення.

Відеокарта Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC

Відеокарта Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC поєднує в собі переваги продуманих до дрібниць мікрочипів AMD RDNA 3 та найновіших технологічних досягнень Acer. Наявність шини PCIe 4.0 і двох 8-контактних PCIe-роз’ємів значною мірою підвищує продуктивність і ефективність відеокарти. Відеокарта Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC, що відзначається значним обсягом пам’яті GDDR6 (16 ГБ) і пропускною здатністю 624 Гбіт/с, забезпечує блискавичну обробку даних і візуальну точність кожного кадру, а також має ігрову тактову частоту, що досягає 2254 МГц, і тактову частоту розгону до 2565 МГц. Це допомагає подбати про плавну роботу пристрою і чутливість його реагування на команди.

Відеокарта Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC

Створена задля забезпечення високої точності відображення, відеокарта Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC містить надійну систему охолодження, оснащену трьома вентиляторами Predator FrostBlade 3.0 із характерною кільцевою конструкцією і хвилястою текстурою лопатей для посилення повітряного потоку. Усе це вдало поєднується з функціональною камерою для випаровування, створеною з метою оптимізації розсіювання тепла.

Геймери, які воліють самостійно комплектувати ігрові станції, гідно оцінять елегантний пристрій розміром 281,9 x 117,9 x 61,4 мм, який займає 3 слоти, завдяки чому він оптимально підходить широкому спектру ігрових платформ. Універсальність застосування й безперешкодна інтеграція – це переваги, що їх забезпечує наявність найрізноманітніших роз’ємів, зокрема порту HDMI 2.1 і трьох портів DisplayPortTM 2.1. До того ж утиліта Predator BiFrost дає гравцям змогу контролювати продуктивність пристрою та на власний розсуд калібрувати швидкість обертання вентилятора й налаштовувати графічні параметри.

Відеокарти Acer Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC та Acer Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC

Відеокарти Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC і Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC від Acer здатні повною мірою розкрити візуальний потенціал сучасних ігор. Озброївшись потужностями обчислювальних блоків AMD RDNA 3 у поєднанні з комплексною технологією трасування променів і ШІ-прискорювачами, користувач готовий вирушити в незабутню подорож ігровими світами у форматі 1440p і 4K. Ігрова тактова частота відеокарти Nitro Radeon RX 7700 сягає неймовірних висот – 2276 МГц, а тактова частота розгону може дорівнювати аж 2599 МГц. Ігрова тактова частота відеокарти Nitro Radeon RX 7800 становить до 2254 МГц, а тактова частота розгону – до 2565 МГц, що є необхідною умовою для графічно складних завдань та ігор.

У нові відеокарти Acer Nitro вбудовано сучасний механізм кодування й декодування медіаданих, здатний здійснювати кодування за високої роздільної здатності. Мандруючи ігровими світами, здійснюючи потокову трансляцію відео або працюючи з дизайнерськими проєктами, користувачі можуть насолоджуватися мультимедійними матеріалами надзвичайно високої якості, що характеризуються розширеним колірним спектром, динамічною досконалістю, а також повною підтримкою кодування й декодування AV1.

Відтепер користувачам не варто турбуватися про перегрівання системи: відеокарти Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC і Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC від Acer оснащено двома кільцевими вентиляторами Nitro FrostBlade, які збільшують потік повітря та відводять тепло від радіатору і графічних процесорів. Такий механізм із подвійним кульковим підшипником зменшує шум, витримує високі температури та допомагає мінімізувати рівень зношування вентилятора. Удосконалена система охолодження розташована всередині корпусу з розмірами 279 x 129,62 x 50,42 мм й ретельно продуманою конструкцією, що передбачає наявність 2,5-дюймових слотів для підключення накопичувачів, аби користувачі мали більше простору без шкоди для продуктивності. Крім того, задля сумісності з більшою кількістю пристроїв ці відеокарти оснащено одним портом HDMI 2.1 і трьома портами DisplayPort 2.1.

Відеокарта Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC

У відеокарті Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC втілено найсучасніші функції, що гарантують її надійну роботу протягом тривалого часу. 16 ГБ пам’яті GDDR6 і неймовірно висока пропускна здатність 288 Гбіт/с, а також ігрова тактова частота до 2539 МГц і тактова частота розгону 2810 МГц – усе це забезпечує дивовижну чутливість реагування на команди, а отже, надає гравцеві перевагу над суперниками.

Відеокарта Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC

Задля підтримки високої продуктивності системи передова технологія охолодження застосовує два кільцеві вентилятори Nitro FrostBlade, які збільшують потік повітря і тиск до максимуму й ефективно розсіюють тепло, що надходить від графічного процесора. Система з подвійними кульковими підшипниками витримує високі температури та мінімізує тертя на підшипниках вентилятора, а три розсіювальні отвори гарантують ефективне охолодження найважливіших компонентів пристрою. Із метою забезпечення оптимальної продуктивності систему охолодження відеокарти Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC посилено мідною основою, що ефективно поглинає тепло та розсіює його через безкисневі трубки тепловідведення.

Головною перевагою конденсаторів на платі PCB є довговічність, тож термін їх служби у 2,5 разу довший, ніж у стандартних моделей. Пристрій додатково посилено алюмінієвою задньою пластиною та металевою смугою, що запобігає появі вигинів і підтримує контроль температури системи.

Компактна, але потужна відеокарта Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OС має розміри 268 x 111,2 x 40,1 мм та містить 2,5-дюймові слоти. Це оптимальний вибір для геймерів, які воліють раціонально використовувати простір і складати ігрові станції власноруч. До того ж у цю відеокарту вбудовано цілий набір важливих портів підключення, зокрема порт HDMI 2.1 і три порти DisplayPort 2.1. Завдяки максимальній (для цифрових пристроїв) роздільній здатності 7680 x 4320 і можливості бачити вміст 4 моніторів водночас користувачі насолоджуватимуться приголомшливою якістю зображення на кількох екранах і отримуватимуть неймовірні враження від ігрового процесу.

Ціни та наявність у продажу

Відеокарта Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC надійде у продаж в країнах Європи, Близького Сходу й Африки у Q1 2024 р. (початкова ціна – 599 євро).

Відеокарта Acer Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC надійде у продаж в країнах Європи, Близького Сходу й Африки у Q1 2024 р. (початкова ціна – 579 євро).

Відеокарта Acer Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC надійде у продаж в країнах Європи, Близького Сходу й Африки у Q1 2024 р. (початкова ціна – 519 євро).

Відеокарта Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC надійде в продаж у лютому 2024 р.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide