Sony INZONE Buds та INZONE Н5: ігрові навушники, створені в колаборації з кіберспортсменами

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Sony розширює геймерську лінійку INZONE новими бездротовими TWS-навушниками INZONE Buds з шумопоглинанням, персоналізованим звучанням, найдовшим на ринку 12-годинним часом автономної роботи1 та низькою затримкою до 30 мс. Лінійку також поповнила повнорозмірна бездротова гарнітура INZONE H5 з можливістю дротового підключення, яка працює до 28 годин.

Новинки INZONE Buds та INZONE H5 було створено у співпраці з відомою кіберспортивною командою Fnatic, яка здобула низку міжнародних титулів на турнірах VALORANT Champions Tour. Розробники Sony та професійні кіберспортсмени Fnatic обмінювалися думками щодо концепцій, продуктивності та технологій. Гравці ретельно протестували нові продукти, а Sony вдосконалили INZONE Buds та INZONE H5, спираючись на їх професійну думку. Крім того, Sony спільно з Fnatic створюватиме онлайн-контент для ігрової спільноти, щоб надихнути гравців та фанатів команди.

INZONE Buds

INZONE Buds – це компактні бездротові TWS-навушники, оснащені технологією 360 Spatial Sound, з якою гравці зможуть чути переміщення суперника більш чітко, залишаючись на крок попереду. Навушники забезпечують адаптований звук із можливістю створення персоналізованого профілю в застосунку 360 Spatial Sound Personaliser, за допомогою якого можна проаналізувати форму власного вуха та підлаштувати звук під неї. До того ж в INZONE Buds можна оптимізувати звуковий тон за допомогою Sound Tone Personalisation. На основі акустичного аналізу аудіо персоналізується за допомогою програмного забезпечення INZONE Hub для ПК.

INZONE Buds

Точне відтворення кожного звуку у грі, від потужних вибухів до ледь чутних кроків, стало можливим завдяки спеціально розробленому високопродуктивному Dynamic Driver X, який призначений для відтворення широкого діапазону частот. Конструкція поєднує в собі кілька різних матеріалів, завдяки чому досягається чистий та реалістичний звук з низьким рівнем викривлень, а технологія активного шумопоглинання допоможе зосередитися на грі.

INZONE Buds працюють на базі нового енергоефективного процесора L1, який забезпечує роботу до 12 годин в автономному режимі та до 24 годин із зарядним кейсом — це найкращі показники автономної роботи на ринку, тож навушники завжди будуть готові до тривалих ігрових сесій. Крім того, підключення через USB-трансивер робить затримку мінімальною — менш як 30 мс.

INZONE Buds

INZONE Buds отримали дизайн, який зменшує контакт із вухами, що забезпечує додатковий комфорт для тривалої гри. Модель оснащена мікрофоном із шумопоглинанням на основі штучного інтелекту для ефективного захоплення голосу в шумному середовищі та підтримує підключення до смартфона в режимі LE Audio для автономної роботи до 24 годин. INZONE Buds доступні в Україні в чорному кольорі.

INZONE Buds будуть доступні за орієнтовною ціною ‎8 999 гривень.

INZONE H5

Бездротова гарнітура INZONE H5 – це вже повнорозмірні навушники, але їхня вага також досить легка – 260 г. Навушники рівномірно розподіляють вагу на голові, м’які амбушури виготовлені зі спеціального нейлонового матеріалу, що забезпечує підвищену повітропроникність та щільне прилягання.

INZONE H5

Модель отримала покращене просторове відтворення для досягнення ефекту 3D-звучання. Підвісний мікрофон з двобічним спрямуванням і технологія шумопоглинання на основі ШІ забезпечують чітке захоплення голосу та якісний зв’язок під час гри.

Навушники підтримують бездротове з’єднання через USB-трансивер з частотою 2.4 ГГц, а для ще більшої мінімізації затримки є можливість під’єднатися за допомогою кабелю з роз’ємом 3.5 мм, що входить в комплект. Повністю заряджений акумулятор навушників забезпечує до 28 годин прослуховування у режимі бездротового з’єднання, а продовжити відтворення ще на 3 години можна за 10 хвилин підзарядки.

INZONE H5 будуть доступні за орієнтовною ціною 6 499 гривень.

TechnoGuide