OPPO презентує планшет OPPO Pad Neo: процесор MediaTek Helio G99 та екран 11 дюймів 90 Гц

OPPO Pad Neo Новини
Опубліковано:
|
Автор:

OPPO AED Україна представила на українському ринку новий планшет OPPO Pad Neo на операційній системі Android 13 з оболонкою ColorOS 13.2. Модель пропонує 11,4-дюймовий 2.4K дисплей з співвідношенням сторін 7:5, чотири динаміки Dolby Atmos і тривалу автономність.

Особливістю нового OPPO Pad Neo є 11,4-дюймовий дисплей з частотою оновлення 90 Гц та із співвідношенням сторін 7:5. У порівнянні зі звичайними дисплеями планшетів зі співвідношенням сторін 5:3 з аналогічною довжиною діагоналі екрана, OPPO Pad Neo пропонує майже 7% додаткової площі екрана, – стверджує виробник. Маючи пропорції, подібні до пропорцій звичайної книги, співвідношення сторін екрана 7:5 також забезпечує більш звичний візуальний досвід, залишаючись практично незмінним незалежно від того, чи використовується він у альбомному, портретному або розділеному на дві частини режимі. Для дисплея заявлена роздільна здатність 2408 x 1720, колірне охоплення 96% NTSC і пікова яскравість 400 ніт.

OPPO Pad Neo

Завдяки технології зниження рівня синього світла та режиму інтелектуального регулювання колірної температури, планшет допомагає зменшити навантаження на очі та мінімізувати порушення режиму сну, спричинені надмірним впливом синього світла дисплея. Екран Pad Neo також першим отримав сертифікати відповідності стандартам Circadian Friendly та Full Care Display 2.0 від TÜV Rheinland.

Завдяки функції “Дублювання екрана” користувач зможе відобразити екран телефона на планшеті, щоб розкрити весь потенціал додатків і можливостей, які раніше були обмежені через менший екран. А “Синхронізація вмісту” дозволяє синхронізувати буфер обміну та медіафайли, і коли ви будете знімати відео чи робити фото, знімок або запис екрана з вашого телефона, файли автоматично будуть зʼявлятися на планшеті.

OPPO Pad Neo

OPPO Pad Neo оснащений вбудованим GPS модулем, що дозволяє використовувати його для навігації, досить лише завантажити карти потрібного регіону, і планшет вибудує оптимальний маршрут.

За живлення відповідає акумулятор на 8000 мАг з підтримкою швидкої зарядки SUPERVOOC 33 Вт. Виробник стверджує, що потужності батареї вистачить на використання планшета протягом усього дня.

Планшет базується на процесорі MediaTek Helio G99, має подвійну 8 МП фронтальну і основну камери, звукове середовище Omnibearing і можливості розширення пам’яті за допомогою карт microSD. Об’єм вбудованої пам’яті складає 128 ГБ. RAM – до 16 ГБ

OPPO Pad Neo

Також для моделі заявлений цільнометалевий корпус, який дозволяє сподіватись на надійність конструкції.

В Україні з 15 січня планшет OPPO Pad Neo з Wi-Fi 6 ГБ+128 ГБ можна придбати за 12999 грн та за 14999 грн модель з 4G LTE 8 ГБ+128 ГБ.

Також на період старту продажів при покупці планшету можна отримати фірмовий чохол ОРРО у подарунок. Новинка доступна на сайтах та в магазинах партнерів OPPO: oppoua.com, Comfy, Citrus, «Фокстрот», «Алло», Eldoradо, Епіцентр, Rozetka та інших.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide