Motorola представляє нові смартфони g-серії: Moto g24 та moto g24 power

Motorola представляє нові смартфони g-серії: Moto g24 та moto g24 power Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Бренд Motorola анонсував два нових смартфони: moto g24 та moto g24 power. Обидва пристрої поєднують в собі елементи преміум-дизайну, продуктивність, розширені можливості камери та захоплюючий аудіо-візуальний досвід.

moto g24

moto g24 отримав 6,54-дюймовий HD+ дисплей з частотою 90 Гц. Екран підтримує яскравість 537 ніт. Також смартфон пропонує стереодинаміки з технологією Dolby Atmos.

Motorola представляє нові смартфони g-серії: Moto g24 та moto g24 power

Завдяки технології RAM Boost moto g24, що буде поставлятися у конфігурації 4/128 ГБ, що динамічно перетворює сховище у віртуальну оперативну пам’ять для додаткової швидкодії. Легко адаптуючись під час складних завдань, він може додати ще до 4 ГБ віртуальної оперативної пам’яті, забезпечуючи швидке реагування, покращену багатозадачність і більшу ефективність з кожним рухом і дотиком.

На додаток до восьмиядерного процесора з тактовою частотою 2,0 ГГц, пристрій постачається із зарядкою TurboPower 15, що дозволяє швидко підзаряджати його.

Moto g24 оснащено вдосконаленим датчиком камери на 50 МП із технологією Quad Pixel для яскравих знімків. Спеціальна камера Macro Vision знімає складні деталі з відстані 4 см. А 8-мегапіксельна фронтальна камера включає функцію ретуші обличчя для покращення селфі, автоматичне нічне бачення для покращеної нічної зйомки, а також- режими HDR і портрет для оптимального освітлення та художніх ефектів.

Motorola представляє нові смартфони g-серії: Moto g24 та moto g24 power

Moto g24 power

moto g24 power також отримала тонкий корпус з ефектним дизайном, але особливістю даної моделі  став більш потужний акумулятор з підтримкою зарядки TurboPower 30. За продуктивність відповідає восьмиядерний процесор 2,0 ГГц і оптимальна конфігурація пам’яті 8/256 ГБ. Тут присутня і технологія RAM Boost, завдяки якій накопичувач пристрою може «ділитися» своїм обсягом для збільшення оперативної пам’яті, коли це потрібно.

Motorola представляє нові смартфони g-серії: Moto g24 та moto g24 power

Основна камера має в основі сенсор на 50 Мп з технологією Quad Pixel. Роздільна здатність фронтальної камери – 8 Мп.

Moto g24 power також пропонує яскравий 6,56-дюймовий HD+ дисплей з частотою оновлення 90 Гц.

Обидві новинки, moto g24 та moto g24 power перевершують очікування будуть доступні в Україні на початку березня 2024 у насичених віддтінках сірого та синього кольорів. Ціна поки не оголошена.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide