Samsung помилково розкрила характеристики фітнес-браслета Galaxy Fit 3

Samsung Galaxy Fit 3 Новини
Опубліковано:
|
Автор:

На сайті еміратської філії Samsung помилково на деякий час з’явилися характеристики та зображення ще не анонсованого фітнес-браслета Galaxy Fit3. Згодом інформацію видалили, але інформація вже шириться мережею. Очікується, що дана модель замінить Galaxy Fit2 2020 року і отримає оновлені характеристики. Зокрема, новий дисплей, акумулятор і інтерфейс.

Згідно оприлюднених даних, Samsung Galaxy Fit 3 отримає збільшений до 1,6-дюйма AMOLED-екран з роздільною здатністю 256 х 402. Корпус буде виготовлений з алюмінію з пластиковими вставками. Браслет пропонуватиме більше 100 різних циферблатів, а також понад 100 режимів тренувань. Крім того, він буде відстежувати якість сну, рівень стресу і показники серцевого ритму. У нього також буде датчик падіння для автоматичного повідомлення служб порятунку.

Samsung Galaxy Fit 3

Користувачі Galaxy Fit 3 матимуть доступ до повідомлень і керування мультимедійними функціями пристроїв, пов’язаних з браслетом. Хоча підтримка голосових викликів не вказана, браслет дозволить скинути здвінок, а також надсилати короткі SMS-відповіді. При цьому браслет не буде оснащений вбудованими модулями GPS и NFC.

Samsung Galaxy Fit 3

Акумулятор зможе забезпечити автономність до 13 днів при звичайному повсякденному режимі використання. Також очікується підтримка швидкої зарядки – за 30 хвилин браслет заряджається до 65%. А для корпусу Samsung Galaxy Fit 3 заявлений захист від пилу і вологи за стандартом IP68.

Очікується, що офіційна презентація новинки відбудеться у першій половині поточного року.

TechnoGuide