Volkswagen ID.7 Tourer: електричний сімейний універсал

Volkswagen ID.7 Tourer Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Автоконцерн Volkswagen представив новий електричний універсал Volkswagen ID.7 Tourer. В країнах Європи автомобілі такого форм-фактору надзвичайно популярні, тож не дивно, що Volkswagen зробив свою наступну електричну новинку саме універсалом.

Volkswagen ID.7 Tourer

Volkswagen ID.7 Tourer отримав видовжений дах і характерні риси у дизайні, які притаманні як автомобілям бренду, так і, власне, лінійці електрокарів Volkswagen. Авто буде доступне у кількох конфігураціях, в тому числі, топововому варіанті PRO. Остання отрымає білш ефектні 19-дюймові колісні диски.

Volkswagen ID.7 Tourer

В основі новинки лежить той самий двигун, що і у базовому olkswagen ID.7. Це електромотор на 210 кВт (286 к.с.). Передбачено два варіанти акумуляторів: 77 або 86 кВт-год. Максимальний запас ходу – 685 км.

В салоні до послуг користувача основний дисплей на 15 дюймів і екран цифрових індикаторів. Базова комплектація запропонує повноцінний клімат-контроль і проекційний дисплей, а також в перспективі можна буде використовувати голосовий помічник IDA на базі ChatGPT.

Volkswagen ID.7 Tourer

Як і належить універсалам, Volkswagen ID.7 Tourer отримав великий багажник об’ємом 605-1714 літрів. Максимальний об’єм досягається за умови складениз сидінь.

Volkswagen ID.7 Tourer

TechnoGuide