Флагманський смартфон Xiaomi 14 доступний в Україні за ціною від 39 999 грн

Xiaomi 14 Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Мережа магазинів АЛЛО оголосила про старт продажів флагманського смартфона Xiaomi 14. Показово, що це сталося одразу після глобальної презентації новинок серії Xiaomi 14. Окрім базової моделі Xiaomi 14 (12+512 ГБ), яка вже доступна в нашій країні, згодом розпочнуться і продажі найбільш оснащеного топового флагмана Xiaomi 14 Ultra (16+512 ГБ). За словами представників АЛЛО, це станеться дещо згодом – наприкінці березня.

Xiaomi 14

Новий флагман Xiaomi 14 – це компактний смартфон з елегантним дизайном. Головну увагу зосереджено на камері, характеристики та здатності якої є результатом співпраці з інженерами Leica. Модель отримала новий сенсор Light Fusion 900 із чудовим розширеним динамічним діапазоном та об’єктиви Leica Summilux із вдосконаленою апертурою ƒ/1,6. За словами виробника, це забезпечує на 80% вище світлопоглинання та у 8 разів ширший динамічний діапазон, ніж у попередньому поколінні. Істотно вдосконалили і додаткові сенсори, зокрема, збільшено до 50 Мп роздільну здатність ультраширококутної камери, а 75-мм телефотокамера з рухомими лінзами підтримує фокусну відстань від 10 см до безкінечності.

Xiaomi 14

Дисплей Xiaomi 14 виготовлено з світловипромінювального матеріалу C8, що має пікову яскравість 3000 ніт. За словами виробника, це забезпечить чіткість зображення навіть під прямим сонячним світлом. Новинка підтримує HDR-формат Dolby Vision. Щільність пікселів збільшено до 460 ppi, тому екран має значно кращу деталізацію, ніж це було раніше. Завдяки технології LTPO він має динамічну частоту оновлення від 1 до 120 Гц.

Xiaomi 14

В якості процесора Xiaomi 14 використовує мобільну платформу Snapdragon 8 Gen 3. Для охолодження використовується технологія Xiaomi Loop LiquidCool. Модель підтримує дротову гіперзарядку потужністю 90 Вт та бездротову гіперзарядку потужністю 50 Вт. Батарею смартфона ємністю 4610 мА•год за допомогою комплектного зарядного пристрою можна повністю зарядити лише за 31 хвилину. В якості ОС використовується інтерфейс Xiaomi HyperOS на базі Android 14.

Xiaomi 14

Xiaomi 14 доступний в АЛЛО у двох кольорах – чорному та зеленому. Стандртна вартість новинки становить 44 999 гривень. Але впродовж тижня, до 3 березня, Xiaomi 14 можна придбати за спеціальною ціною 39 999 гривень.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide