lifecell дозволить мати два номери на на одній SIM

lifecell дозволить мати два номери на на одній SIM Новини
Опубліковано:
|
Автор:

lifecell розширює можливості для MNP-абонентів. Відтепер абоненти можуть перенести свій номер від іншого мобільного оператора на будь-яку активну SIM-картку lifecell і, при цьому, продовжувати використовувати і портований номер, і номер lifecell на одній SIM. Про компанія оголосила в своєму офіційному прес-релізі.

Послуга спрямована на тих, хто вже користується послугами lifecell і не хоче втратити свій поточний номер, але хотів би перенести на lifecell свій номер іншого оператора і використовувати обидва номери на одній SIM. Більше того, обидва номери будуть прив’язані до єдиного тарифу, тобто у клієнта не буде потреби оплачувати два тарифні плани.

Номер іншого мобільного оператора, який абонент переніс до мережі lifecell буде використовуватися як основний, а номер lifecell, який раніше був на SIM-картці абонента, «закріплюється» до основного номера. Щоб телефонувати та відправляти SMS із закріпленого номера, слід додавати на початку номера співрозмовника код 878.

Послуга «Закріплений номер» підключається абоненту після успішного перенесення номера. Перші 84 дні користування послугою надаються без додаткової плати в рахунок першого оплаченого пакету послуг, а надалі вартість складає – 25 грн / 4 тижні. Детальніше за посиланням.

Якщо абонент не планує використовувати два номери телефону, то відключити послугу “Закріплений номер” можна, набравши USSD-код *727#.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide