Тонкий ігровий ноутбук ROG Zephyrus G16 представлено в Україні

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

ASUS Republic of Gamers (ROG) оголошує про початок продажу в Україні потужного, тонкого й легкого ігрового ноутбука ROG Zephyrus G16 (2024).

Цей ноутбук отримав новий алюмінієвий корпус, матричне підсвічування Slash Lighting на кришці й абсолютно новий колірний варіант Platinum White. Новітні компоненти з модулями прискорення алгоритмів штучного інтелекту від Intel і NVIDIA допоможуть геймерам отримати усі переваги високої продуктивності. Zephyrus G16 оснащується OLED-дисплеєм ROG Nebula з високою точністю відтворення кольорів і підтримкою технології G-SYNC.

ROG Zephyrus G16

Zephyrus G16 2024-го модельного року повністю перероблений зовні і всередині. Він може похвалитися новим алюмінієвим корпусом, виготовленим на верстаті з ЧПК, що поєднує в собі невелику вагу, високу структурну міцність і збільшений простір всередині корпусу. Це дозволило встановити в корпус клавіатуру на мінімальній відставні від сусідніх компонентів, а також більші й гучніші динаміки з чудовою якістю відтворення низьких частот (до 100 Гц). Нові динаміки на 25% більші, ніж у попередньому поколінні моделі, а їхня гучність збільшилася на 47%. Новий Zephyrus G16 також оснащений більшими клавішами й збільшеним тачпадом для зручного набору тексту, плавного скролінгу й точного керування в іграх. Крім того, разом із Zephyrus G16 2024-го року пропонується тримісячна підписка Xbox Game Pass.

Zephyrus G16 (2024) оснащено новим матричним світлодіодним підсвічуванням Slash Lighting на кришці корпусу. Воно має вигляд стрічки, що проходить по діагоналі, і демонструє анімовані ефекти з можливістю налаштування, завдяки чому цей ноутбук буде завжди виділятися з-поміж інших. Zephyrus G16 має товщину всього 1,49 см і масу лише 1,85 кг.

ROG Zephyrus G16

Zephyrus G16 оснащений процесором Intel Core Ultra 9 185H з обчислювальною потужністю ШІ у 11 трильйонів операцій на секунду (TOPS), а також відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків, яка забезпечує високу продуктивність в іграх і програмах для творчості. Завдяки апаратним засобам ШІ-прискорення відеомонтаж і 3D-рендеринг виконується більш ніж удвічі швидше, ніж раніше, при цьому споживаючи менше енергії для заощадження заряду акумулятора. Завдяки наявності повного доступу до новітніх технологій прискорення ШІ-обчислень, цей ноутбук легко впорається з найсучаснішим програмним забезпеченням для творчості та іграми.

Ноутбуки Zephyrus G16 нового покоління оснащені OLED-панелями, які вперше використовуються в ігрових ноутбуках ROG. Дисплей із роздільною здатністю 2,5K і частотою оновлення 240 Гц забезпечує чітке зображення в динамічних іграх. Завдяки партнерству з Samsung і NVIDIA, ці ноутбуки отримали провідні OLED-панелі з підтримкою технології G-SYNC, яка забезпечує чіткість зображення в динамічних сценах навіть при різкому зниженні частоти кадрів.

OLED-панелі ROG Nebula мають усе необхідне для геймерів. Вони володіють зручним співвідношенням сторін 16:10, приголомшливою контрастністю 1 000 000:1, а також сертифіковані за стандартом VESA DisplayHDR True Black 500. Ці дисплеї також можуть похвалитися 100% покриттям колірного простору DCI-P3 і точністю відтворення кольору Delta E менше ніж 1, що робить їх придатними не лише для ігор, а і для розробників контенту, які вимагають точності кольорів.

ROG Zephyrus G16

Ігрові ноутбуки в тонкому корпусі вимагають високоефективної системи охолодження, тож в Zephyrus G16 реалізовано низку технологій інтелектуального охолодження (ROG Intelligent Cooling), які забезпечують перевагу над конкурентами. Високоефективний термоінтерфейс із рідкого металу на центральному процесорі та вентилятори Arc Flow Fans 2-го покоління ефективно відводять тепло з корпусу. Технологія Tri-fan – система, яка використовує третій допоміжний вентилятор для створення повітряного потоку над компонентами поверхневого монтажу на материнській платі, а також для відведення тепла від графічного процесора – дозволяє підвищити ефективність охолодження. При цьому нові моделі Zephyrus G16 з відеокартами NVIDIA GeForce RTX 4080 та NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків оснащені спеціальною випарною камерою й двома вентиляторами для надійного охолодження флагманських компонентів.

Ноутбук ROG Zephyrus G16 (2024) буде доступний в Україні за ціною від 89 999 грн. Конфігурацію з OLED-дисплеєм, процесором Intel Core Ultra 9 185H, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4070 для ноутбуків, 32 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X-7467 і SSD місткістю 1 ТБ вже можна придбати в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, а також у партнерів компанії: Rozetka, Telemart.ua, KTC, Цитрус та інших, за рекомендованою ціною 124 999 грн.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide