Геймерський смартфон Asus ROG Phone 8 Pro офіційно доступний в Україні

Asus ROG Phone 8 Pro Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Бренд ASUS офіційно розпочав продажі ігрового смартфону ROG Phone 8 Pro в Україні. Смартфон отримав оновлений дизайн, корпус став тоншим, ніж у попередника, при цьому збережена висока продуктивність, яка відіграє ключову роль для геймерської моделі.

ROG Phone 8 Pro базується на процесорі Snapdragon 8 Gen 3. Виробник використовує оперативну пам’ять LPDDR5X з пропускною здатністю 8533 Мбіт/с. Таке комбо, за заявою ASUS, забезпечує на 25% вищу продуктивність графічного ядра й на 25% вищу енергоефективність порівняно з попереднім поколінням. Зазначимо, що Snapdragon 8 Gen 3 – це перша мобільна платформа з підтримкою оптимізованого рушія Unreal Engine 5 Lumen.

Asus ROG Phone 8 Pro

Звісно, не обійшлося і без системи охолодження. Вона називається GameCool 8 і містить новітній теплопровідник Rapid-Cooling Conductor, який забезпечує ефективне відведення тепла, дозволяючи тривалі ігрові сесії без перегріву.

Цікава особливість новинки – мінісвітлодіодний дисплей Anime Vision на тильній частині корпуса, що складається з 341 крихітного світлодіода для відображення анімації.

Основний екран ROG Phone 8 Pro містить в своїй основі панель Samsung AMOLED E6 із діагоналлю 6,78 дюйма та частотою оновлення від 1 до 165 Гц. Пікова яскравість дисплея становить 2500 кд/м².

Asus ROG Phone 8 Pro

В якості камери використовується потрійний модуль з головним сенсором Sony IMX890 50 Мп, телефото з 3-кратним масштабуванням та надширококутною камерою 13 Мп.

ROG Phone 8 Pro в конфігурації з 16 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 512 ГБ вже доступний в Україні за рекомендованою ціною 59 999 грн.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide