LOGITECH G представляє ігрову клавіатуру PRO X 60 з технологією KEYCONTROL

Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Logitech G, бренд компанії Logitech, анонсує ігрову клавіатуру Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED. Це компактна клавіатура професійного рівня, яка дозволяє звільнити корисний простір для задоволення зростаючих потреб професійних гравців.

Форм-фактор клавіатури 60% стає дедалі популярнішим серед професіоналів, оскільки надає більше простору для динамічних рухів миші, необхідних для змагань у форматі FPS на професійному рівні. 60-відсоткову клавіатуру легше розташувати для досягнення максимальної продуктивності. Вона легко вписується в ігровий простір, а також її зручніше брати з собою на турніри.

Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED

Попри те, що клавіатури меншого формату чудово підходять для змагань, їм може бракувати критично важливих клавіш, яких потребують деякі професійні гравці. Щоб вирішити цю проблему, PRO X 60 представляє нову інноваційну технологію KEYCONTROL. Вона надає геймерам можливості індивідуальних налаштувань, що виходять далеко за межі стандартної клавіатури.

Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED

Функцію KEYCONTROL було розроблено для розширення можливостей клавіатури за межі стандартної повнорозмірної. Зручна у використанні функція KEYCONTROL доступна в GHUB та надає гравцям значно більше можливостей кастомізації. KEYCONTROL дозволяє призначати до 15 опцій на клавішу та підлаштовувати клавіатуру під свій унікальний стиль. У поєднанні з розширеною функцією G-SHIFT, яку можна призначити практично будь-якій клавіші (наприклад, як на бічній кнопці миші для дії), гравці можуть активувати нову розкладку клавіш. Це дозволить отримати швидкий доступ до будь-якої команди відразу під лівою рукою і клавішами WASD або будь-якою іншою програмованою клавішею на клавіатурі. Тобто, важливі клавіші, яких бракує, знаходяться саме там, де вони потрібні гравцеві. Таким чином, функція забезпечує миттєвий доступ до необхідних команд, наближаючи кіберспортсменів до перемоги.

Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED

PRO X 60 доступна у комплекті з перемикачами GX Optical, які забезпечують більш швидке реагування, ніж стандартні механічні перемикачі. Це прискорює ігровий процес. На відміну від механічних, оптичні перемикачі GX Optical спрацьовують завдяки силі світла та миттєво передають команду, усуваючи перешкоди, необхідні для механічних перемикачів. Точний і швидкий сигнал розблоковується в той момент, коли натискається кнопка. Перемикачі мають фабричне покриття та призначені для забезпечення приємних відчуттів під час гри та набору тексту.

Додаткові характеристики клавіатури PRO X 60 включають:

  • Подвійне покриття PBT
  • RGB-підсвічування LIGHTSYNC
  • Перемикач ігрових режимів
  • Регулятор гучності та інші елементи керування мультимедіа
  • Bluetooth
  • Перехідник 2:1 LIGHTSPEED
  • Напівжорсткий чохол для зручного транспортування

Ціни та доступність

Бездротова ігрова клавіатура Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED буде доступна у квітні в чорному та білому кольорах, а згодом і в кольорі Magenta за ціною 7299 грн.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide