HMD представив свою першу лінійку смартфонів під оригінальним брендом

HMD представив свою першу лінійку смартфонів під оригінальним брендом Смартфони
Опубліковано:
|
Автор:

Human Mobile Devices (HMD) представив свою першу лінійку смартфонів під оригінальним брендом HMD: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ та HMD Pulse.

Колекція HMD Pulse

Кожен пристрій нової лінійки HMD Pulse придатний для самостійного ремонту, що є фішкою даної серії. HMD називає це “Ремонтопридатністю першого покоління”, що дозволяє власникам девайсів замінити пошкоджений дисплей, погнутий зарядний порт або розряджений акумулятор, не маючи при цьому інженерної освіти. Користувачі можуть просто взяти набір iFixit для самостійного ремонту, який доступний на локальних маркетплейсах.

HMD Pulse Pro

HMD Pulse Pro – це смартфони, в яких виробник зробив акцент на фронтальній камері. Вона отримала роздільну здатність 50 Мп. В смартфоні задіяні АІ технології, а саме режим “AI Суперпортрет”. Також передбачені різноманітні сценарії управління фронтальною камерою за допомогою жестів. Наприклад, показавши сердечко двома пальцями або двома руками, а також показуючи жестом “клас”, що буде актуальним для групових селфі.

Pulse Pro від HMD доступний у трьох відтінках: крижаний зелений, сутінково-пурпуровий та космічно-чорний. Pulse Pro у крижаному зеленому кольорі має свій власний зарядний пристрій, підібраний у відповідному кольорі, який продається окремо.

HMD Pulse+ та HMD Pulse

Молодші братики і сестрички HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ і HMD Pulse, пропонують до 59 годин автономної роботи і ремонтопридатність першого покоління, в тих же трьох привабливих відтінках .

HMD Pulse+ оснащений 50-мегапіксельною задньою камерою та датчиком глибини, що дозволяє легко робити якісні знімки, в той час як HMD Pulse, останній девайс із першої серії оригінального тріо від HMD, забезпечує достойний баланс між доступністю, продуктивністю та ремонтопридатністю.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide