Топовий смартфон Moto Edge 50 Pro вже доступний в магазинах АЛЛО

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

На allo.ua стартував продаж новинки – смартфона Moto Edge 50 Pro (12+512 ГБ), преміальної моделі, у якій поєднуються стиль, потужність та інновації. З новинкою легко синхронізувати теми та шпалери під власний стиль та настрій, а також кастомізувати шрифти, кольори та форму іконок.

Інші моделі цієї ж серії – Moto Edge 50 Fusion та Moto Edge 50 Ultra – надійдуть у продаж пізніше, у другій половині травня та на початку червня відповідно.

Moto Edge 50 Pro

Moto Edge 50 Pro – перший у світі смартфон, який має сертифіковані Pantone дисплей та камеру. Дисплей Moto Edge 50 Pro відтворює реалістичні кольори, з його вигнутим OLED-екраном без рамок з діагоналлю 6,7 дюймів, роздільною здатністю 2712×1220, частотою оновлення 144 Гц та піковою яскравістю 2000 ніт можна насолоджуватися переглядом фільмів та грати в мобільні ігри.

Moto Edge 50 Pro отримав чотири об’єктиви: основний 50 Мп модуль з оптичною стабілізацією зображення, 10 Мп телеоб’єктив із трикратним оптичним зумом та 13 Мп ультраширококутний об’єктив з функцією макрокамери і, нарешті, фронтальну камеру на 50 Мп з автофокусом для селфі.

Moto Edge 50 Pro – це перший смартфон компанії з технологією AI Photo Enhancement Engine, яка підвищує контраст та зменшує шуми.

Moto Edge 50 Pro

За продуктивність новинки відповідає процесор Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3. Акумулятор ємністю 4500 мА•год забезпечить тривалу автономну роботу смартфона – до 40 годин. Компанія Motorola стверджує, що Moto Edge 50 Pro можна повністю зарядити за 18 хвилин завдяки дротовій зарядці потужністю 125 Вт, а 14 хвилин заряджання бездротовою зарядкою на 50 Вт забезпечать смартфону до 12 годин роботи. Корпус моделі захищено від вологи та пилу за найвищим стандартом IP68.

Moto Edge 50 Pro доступний із чорним та фіолетовим кольорами задньої панелі зі штучної шкіри. Придбати новинку можна на сайті allo.ua та у мобільному застосунку, а також в шоурумах АЛЛО МАХ. Вартість смартфона становить 22 999 гривень.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide