Інсайдери розповіли, що Apple готує у лінійці iPhone 17

iPhone 17 Новини
Опубліковано:
|
Автор:

В мережі з’явився звіт аналітика Haitong International Securities Джеффа Пу, де експерт розповідає про потенційні зміни у лінійці iPhone 17. Цікаво, що 17 покоління iPhone вийде лише за півтора роки – восени 2025, але певна інформація про плани і розробки вже обговорюється.

Інсайдер говорить про оновлений дизайн смартфонів, покращену фронтальну камеру, ще менший за розміром Dynamic Island та інші зміни.

Також згадується нова модель iPhone 17 Slim, яка може замінити в лінійці модель Plus. Серія iPhone 17, на думку Джеффа Пу, включатиме в себе чотири моделі:

  • iPhone 17: 6,1-дюймовий дисплей;
  • iPhone 17 Slim: 6,6-дюймовий дисплей;
  • iPhone 17 Pro: 6,3-дюймовий дисплей;
  • iPhone 17 Pro Max: 6,9-дюймовий дисплей.

iPhone 17, iPhone 17 Slim і iPhone 17 Pro отримають оновлену алюмінієву конструкцію. А топова модель iPhone 17 Pro Max матиме титановий каркас. Також у флагмана буде зменшений острівець Dynamic Island.

Згідно з опублікованими даними, iPhone 17 та iPhone 17 Slim отримає 8 ГБ RAM та базуватимуться на чіпі A18 або A19. В той же час, iPhone 17 Pro та iPhone 17 Pro Max матиме 12 ГБ RAM і процесор A19 Pro.

Інсайдер також говорить про оновлені фронтальні камери в усій лінійці iPhone 17. Камера отримає новий сенсор на 24 Мп.

Можемо лише констатувати, що дана інформація виглядає досить приблизною. Вона справді може ілюструвати плани компанії, але вони можуть змінитися, в залежності від багатьох факторів.

TechnoGuide