Lenovo представила Copilot+ ПК: Yoga Slim 7x і ThinkPad T14s Gen 6

Lenovo представила Copilot+ ПК: Yoga Slim 7x і ThinkPad T14s Gen 6 Ноутбуки
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Lenovo представила пристрої Yoga Slim 7x і ThinkPad T14s Gen 6 — свої перші Copilot+ комп’ютери на базі Snapdragon X Elite.

Оскільки індустрія ПК вступає в нову фазу ери штучного інтелекту, компанія Lenovo готова запропонувати нові рівні персоналізації комп’ютерів у своєму портфоліо ПК. Інтелектуальна локальна обробка завдань на базі програмного забезпечення, підвищена продуктивність, креативність і безпека — все це в поєднанні з Copilot+ забезпечує новий досвід взаємодії з комп’ютером. Компанія Lenovo поповнює свій широкий асортимент пристроїв, програмного забезпечення та оптимізованих послуг із підтримкою штучного інтелекту двома новими ноутбуками користувацького та бізнес-сегментів — Lenovo Yoga Slim 7x і Lenovo ThinkPad T14s Gen 6.

Lenovo Yoga Slim 7x: розумний шлях до креативності

З Lenovo Yoga Slim 7x на базі штучного інтелекту кріейтори можуть витрачати менше часу на редагування, рендеринг і обробку.  Додаткові інтелектуальні можливості включають покращену якість і функціональність камери та відеодзвінків, аудіо високої чіткості без втрат, стрімінг 4K, швидше підключення до Інтернету та посилену безпеку. Це означає, що хоча Lenovo Yoga Slim 7x може виконувати навіть складні завдання у швидкому темпі, пристрій також надзвичайно енергоефективний при зниженні навантаження, що забезпечує його автономну роботу до кількох днів 2 від батареї 70 Вт/год.

Lenovo Yoga Slim 7x

Lenovo AI Core також працює в парі з процесором Snapdragon X Elite, щоб інтелектуально визначати точний сценарій користувача, динамічно регулюючи потужність і ефективність залежно від поставленого завдання. Це означає доступ до потужних функцій з підтримкою штучного інтелекту в тонкому портативному пристрої.

Lenovo Yoga Slim 7x

Lenovo Yoga Slim 7x має вагу лише 1,28 кг і товщину 12,9 мм, тому він настільки ж портативний, як і потужний. Проєкти, створені на Lenovo Yoga Slim 7x, візуалізуються на яскравому сенсорному дисплеї PureSight OLED з діагоналлю 14,5 дюйма, співвідношенням сторін 16:10, роздільною здатністю 3K (3072×1920 пікселів), частотою оновлення 90 Гц і піковою яскравістю 1000 ніт із підтримкою 100% колірної гами sRGB і P3, а з підтримкою технології зниження блакитного випромінювання TUV Rheinland Low Blue Light.

Lenovo Yoga Slim 7x

Інфрачервона вебкамера з роздільною здатністю FHD (1920 x1080 пікселів) та інтерфейсом мобільного промислового процесора (MIPI) забезпечує чіткіше зображення під час відеодзвінків і має чотири мікрофони Voice ID для максимально точної передачі розмови. Аудіо звучить з реалістичною чистотою завдяки звуковій системі Lenovo Premium Suite із чотирма динаміками.

Lenovo Yoga Slim 7x

Клавіатура Premium Suite має хід 1,5 мм на кожній з клавіш. Застосування нового покриття Yoga з довготривалими жировідштовхуючими властивостями покращує досвід набору тексту, а трекпад розміром до 135×80 мм забезпечує більшу точність у дорозі.

Характеристики Lenovo Yoga Slim 7x (14”, 9)

  • Дисплей: 14.5”, 3K (2944 x 1840) 90 Гц, 16:10, PureSight OLED сенсорний
  • Процесор: Qualcomm Snapdragon X Elite
  • Графіка: Snapdragon X Elite Qualcomm Adreno GPU
  • Пам’ять: до 32 ГБ LPDDR5X 8448 MHz Dual Channel
  • Накопичувач: до 1 ТБ PCIe Gen 4 2242 M.2
  • Операційна система: Windows 11
  • Батарея: 70 Вт/год
  • Порти: 2 X USB Type-C (40Gbps, PD 3.1, DP 1.4), 1 X USB Type-C (40Gbps, PD 3.1, DP 1.4)
  • Бездротові комунікації: Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3
  • Аудіо: Dolby Atmos Audio
  • Габарити: 325 x 225.15 x 12.9 мм
  • Вага: від 1.28 кг

ThinkPad T14s Gen 6, створений для бізнесу

ThinkPad T14s Gen 6 — це перший комерційний Copilot+ ПК від Lenovo, який знаменує собою значний крок у сфері комерційних ПК із ШІ. Завдяки вдосконаленому процесору Snapdragon X Elite, інтегрованому графічному процесору Adreno та системі штучного інтелекту пристрій ThinkPad T14s Gen 6 забезпечує якісну взаємодію з користувачем, яка встановлює новий стандарт у продуктивності та ефективності для бізнес-ноутбуків на ОС Windows.

ThinkPad T14s Gen 6

Інтегрований нейронний процесор з обчислювальними можливостями 45 TOPS (трильйонів операцій на секунду) робить доступними на пристрої потужні можливості штучного інтелекту, зосереджені на підвищенні продуктивності та полегшенні процесів створення. Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 дозволяє користувачам досліджувати творчі можливості за допомогою нових інструментів. Copilot+ допомагає оптимізувати звичайні завдання завдяки потужності генеративного штучного інтелекту та машинного навчання, а завдяки повній інтеграції додатків Microsoft 3655 ефективність роботи виходить на такий рівень, ніби у користувача під рукою завжди є персоналізований помічник на основі ШІ.

ThinkPad T14s Gen 6

ThinkPad T14s Gen 6, оснащений високошвидкісною пам’яттю LPDDR5x6 об’ємом до 64 ГБ і втілений в елегантному ультратонкому формфакторі 14 дюймів із вузькими рамками, ілюструє професійну витонченість. Користувачі можуть випробувати якість відеозв’язку завдяки зручній комунікаційній панелі, на якій розміщено інфрачервону камеру з роздільною здатністю FHD (1920 x1080 пікселів), інтерфейсом мобільного промислового процесора (MIPI) та з фізичним затвором для конфіденційності.

ThinkPad T14s Gen 6

Користувачі можуть залишатися на зв’язку завдяки Wi-Fi 7 і додатковим можливостям зв’язку 5G, який працює в діапазоні частот нижче 6 ГГц6, забезпечуючи постійне підключення, де б вони не були. Пристрій має батарею ємністю 58 Вт/год, щоб забезпечити користувачам багатоденний термін служби батареї2 за допомогою більш енергоефективної панелі дисплея з низьким споживанням енергії.

Характеристики Lenovo ThinkPad T14s Gen 6

  • Дисплей: 14”, WUXGA/2.8K, 16:10, PureSight OLED/IPS
  • Процесор: Qualcomm Snapdragon X Elite
  • Графіка: Snapdragon X Elite Qualcomm Adreno GPU
  • Пам’ять: до 64 ГБ LPRRD5X 8533MT/s Dual Channel
  • Накопичувач: до 1 ТБ PCIe Gen 4 2242 M.2
  • Операційна система: Windows 11
  • Батарея: 58 Вт/год
  • Порти: 2 x USB-A (5Gbps), 2 x USB-C (USB4 40Gbps), Audio jack, HDMI 2.1
  • Бездротові комунікації: Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3
  • Аудіо: Dolby Audio, подвійний динамік
  • Габарити: 313.6 x 219.4 x 16.9 мм
  • Вага: від 1.24 кг

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide