Новинки телевізорів серії Xiaomi TV A PRO доступні в АЛЛО – ціна від 7799 гривень

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

У травні п’ять нових моделей телевізорів Хiaomi TV A PRO з’явилися на allo.ua, у мобільному застосунку, а також в шоурумах АЛЛО, АЛЛО МАХ та Мi Store.

Нова серія телевізорів Хiaomi TV A PRO завдяки преміальному дизайну з надтонкою металевою рамкою та витонченою підставкою виглядає стильно та відповідає сучасним потребам вибагливого глядача. У серії представлено п’ять телевізорів з діагоналями 32’’, 43’’, 50’’, 55’’ та 65’’. Нові моделі занурюють у реалістичний відеоконтент у форматі UHD 4К з підтримкою Dolby Vision. Підтримка Dolby Audio та DTS:X забезпечує відтворення чіткого звуку, а провідна технологія DTS Virtual:X створює глибоке тривимірне звучання – як у справжньому кінотеатрі.

Новинки працюють на базі потужного процесора А55 та графічного процесора Mali G52 зі збільшеним ресурсом пам’яті. Це забезпечує і якість зображення на найвищому рівні, і плавну роботу всіх програм, улюблених ігор та популярних сервісів – YouTube, Netflix, а також інтернет-телебачення IPTV. Google TV дає можливість швидко знайти для перегляду художній чи документальний фільм, серіал, шоу. Керувати телевізором можна завдяки зручному пульту, а також голосовими командами через Google Assistant.

До 31 травня новинки можна придбати за спеціальною ціною – від 7 799 до 27 999 гривень, залежно від діагоналі. АЛЛО доставить покупку безкоштовно, а покупцеві буде нараховано кешбек АЛЛО Гроші на ще вигідніші наступні покупки. Для клієнтів АЛЛО діє програма кредитування та оплати частинами до 20 платежів.

АЛЛО є офіційним дистриб’ютором Хiaomi. Всі телевізори імпортовані офіційно та мають гарантію виробника.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide