Oppo Enco Air 4 Pro: TWS-навушники з автономністю до 44 годин

Oppo Enco Air 4 Pro Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Бренд Oppo офіційно представив на українському ринку нову модель бездротових навушників Oppo Enco Air 4 Pro з потужною системою шумозаглушення і тривалою автономністю.

Оснащені потрійним мікрофоном, вони забезпечують надширокочастотне активне шумопоглинання, що досягає глибини 49 дБ і охоплює широкий діапазон до 4000 Гц. Конструкція з потрійним мікрофоном ефективно зменшує шум вітру та інші сторонні звуки, забезпечуючи якість зв’язку навіть при швидкості вітру до 20 км/год. Завдяки функції Smart Scene Noise Cancellation навушники можуть визначати навколишній шум у реальному часі та адаптувати шумозаглушення до оточення користувача за допомогою інтелектуального аналізу алгоритмів.

Oppo Enco Air 4 Pro

В основі OPPO Enco Air4 Pro лежить 12,4-міліметровий драйвер Extra Large Driver і Bluetooth-кодек LHDC 5.0, сертифікований Hi-Res Audio. Ці навушники підтримують передачу даних з надвисокою швидкістю до 1 Мбіт/с, частотою дискретизації до 96 кГц і роздільною здатністю до 24 біт, зберігаючи найдрібніші музичні деталі.

Разом із кейсом навушники забезпечують до 44 годин автономної роботи у режимі відтворення музики та додатково до 12 годин у режимі очікування. Крім того, швидка 10-хвилинна зарядка може забезпечити вам 4 години безперервного відтворення музики.

Oppo Enco Air 4 Pro

OPPO Enco Air4 Pro підтримує одночасне підключення до двох пристроїв і сумісний зі смартфонами, планшетами та ПК, що працюють на системах Android, iOS або Windows.

В Україні нові бездротові навушники OPPO Enco Air4 Pro можна придбати за 3999 грн у кольорах: Moonlight White (місячно-білий) та Midnight Black (темно-чорний).

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide