Гарнітура Logitech Zone 300: автономність 20 годин, радіус дії – 30 м

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Logitech представила бездротову гарнітуру Logitech Zone 300. Це універсальна модель, розрахована на бізнес-сценарії використання: конференц-коли з командою, онлайн-перемовини і подібне.

Logitech Zone 300 отримала 30 мм динаміки з частотним діапазоном 50-20 кГц. Чутливість заявлена на рівні 96 дБ ± 3 дБ. До послуг користувача два мікрофони з функцією шумозаглушення.

Logitech Zone 300

Серед особливостей новинки – можливість гнучко налаштувати звук за допомогою фірмової програми Logi Tune. Вона пропонує фільтрацію фонового звуку, еквалайзер і низку додаткових налаштувань для мікрофонів і динаміків.

Для підключення гарнітури використовується протокол Bluetooth 5.3. До речі, максимальна дистанція заявлена на рівні 30 метрів. Також підтримується автоматичне перемикання між кількома пристроями. Наприклад, між комп’ютером і смартфоном.

Logitech Zone 300

Автономність заявлена на рівні 20 годин в режимі прослуховування музики і 16 годин в режимі розмови. Також підтримується швидка зарядка – 5 хвилин на зарядці забезпечать годину в режимі розмови. Повна зарядка займе 2 години.

Вартість Logitech Zone 300 складає 3399 грн. Новинка представлена в чорному, білому та рожевому кольорах.

За інформацією прес-релізу

TechnoGuide