Tranzzo — інтеграція та автоматизація за 5 хвилин

Tranzzo — інтеграція та автоматизація за 5 хвилин Статті
Опубліковано:
|
Автор:

Сучасним користувачам важливо мати доступ до комфортної платіжної системи, щоб швидко та зручно проводити оплати онлайн за товари або послуги.

Саме тому все більше компаній в різних нішах інтегрують систему інтернет-еквайрингу, що гарантує більше ефективне опрацювання транзакцій, глибокий моніторинг та захист від шахрайських дій.

В цьому матеріалі ми розглянемо переваги інноваційного рішення інтернет-еквайрингу від міжнародної платіжної платформи Tranzzo.

Інтернет-еквайринг від Tranzzo

Інтернет-еквайринг — це процес обробки онлайн-платежів, який дозволяє бізнесам приймати кредитні та дебетові платіжні картки. Платіжний сервіс пропонує декілька видів інтеграції: через API та готові CMS-плагіни.

Завдяки інтернет-еквайрингу від Tranzzo, бізнес отримує декілька переваг, наприклад:

  • оплата з усього світу;
  • безпечні платежі;
  • оптимізація витрат;
  • конверсія до 99%;
  • безперебійна оплата.

Безпечні онлайн-платежі від Tranzzo

Одна з головних переваг інтеграції онлайн-платежів від Tranzzo — це ефективна антифрод-система, яка адаптується під бізнес.

Надійний метод захисту від Tranzzo базується на декількох факторах:

  • Live-моніторинг

Для захисту платіжних даних клієнтів Tranzzo використовує понад 200 правил, або маркерів, які визначають фрод-дії. Ця система особлива тим, що всі платежі проходять ретельну перевірку, що призводить до блокування підозрілих операцій.

  • Гнучкі налаштування правил перевірки

Поки для сфери електронної комерції актуальні одні маркери фрод-дій, то в iGaming індустрії шахраї діють за унікальними сценаріями. Саме тому Tranzzo враховує специфіку кожної сфери індивідуально для того, щоб максимально підвищити ефективність захисту платіжних даних клієнтів.

  • Постійне оновлення бази фрод-сценаріїв

Антифрод-система від Tranzzo аналізує поведінку шахраїв, виводить закономірності та патерни, щоб закласти їх до бази правил. Надалі це використовується для швидшого ідентифікування шахрайських дій.

Висновок

Безпека онлайн-платежів є критично важливим аспектом для будь-якого бізнесу, що надає послуги або продає товари через інтернет. Забезпечення надійного захисту фінансових даних клієнтів не лише сприяє підвищенню довіри та лояльності споживачів, але й захищає бізнес від потенційних збитків та репутаційних втрат. Впровадження передових технологій шифрування, дотримання стандартів PCI DSS, використання багатофакторної аутентифікації, регулярний моніторинг транзакцій та інші заходи безпеки допомагають мінімізувати ризики шахрайства та витоку даних. Інтеграція безпечних і ефективних платіжних систем та якісна технічна підтримка є основою для забезпечення безперебійного і надійного процесу обробки онлайн-платежів, що в результаті сприяє стабільному зростанню та успіху бізнесу в сучасному цифровому середовищі.

TechnoGuide