“Інформаційні Технології” — найкращий інтернет-провайдер Києва

"Інформаційні Технології" — найкращий інтернет-провайдер Києва Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія «Інформаційні Технології» (ІТ) — лідер серед столичних провайдерів. Вона завоювала таку репутацію наполегливою працею, використанням сучасних технологій, якісною технічною підтримкою абонентів і вигідними тарифами.

Провайдер працює понад 30 років, забезпечуючи киян і гостей столиці надійним швидкісним інтернетом, а також надаючи послуги цифрового кабельного телебачення та IPTV.

Докладніше ознайомитися з поточними тарифами й дізнатися більше про компанію та її послуги можна на офіційному сайті провайдера https://www.it-tv.org/ua/.

Що пропонує компанія «Інформаційні Технології»

Перелік послуг, які надає провайдер, досить великий, але діяльність компанії можна розділити на два основні напрями:

  • Високошвидкісний інтернет. Провайдер використовує підключення по Ethernet-кабелю чи за оптоволоконною технологією. Доступно три основні тарифні плани, серед яких справжнім хітом став «Реальний Гіг». Дізнатися більше про тариф та умови можна за посиланням https://www.it-tv.org/ua/gigabitnyiy-internet.
  • Кабельне телебачення. Користувачам доступно понад 70 рейтингових українських та іноземних телеканалів у незмінно високій цифровій якості.

Одна з особливостей — компанія пропонує оптимальні ціни на свої послуги із чіткими та зрозумілими умовами. Щоб максимально заощадити на оплаті інтернету й кабельного телебачення, варто придивитися до тарифних планів, куди входять обидві послуги. Це дасть змогу насолоджуватися улюбленими серіалами, фільмами, шоу та без обмежень користуватися інтернетом за мінімальною ціною.

Ще одна приємна новина — це вільний доступ до технології IPTV. Вона дасть можливість подивитися на цифрове телебачення під іншим кутом. Ви зможете самостійно вибирати улюблені програми (доступно понад 140 каналів), керувати ефіром, як вам зручно (створювати власні фільмотеки, ставити на паузу чи записувати улюблені передачі), та контролювати, що саме й коли дивляться ваші діти.

Найприємніша новина — доступ до IPTV є в кожному тарифному плані з безлімітним інтернетом.

Чому ІТ — найкращий київський провайдер

Якщо ви зміните провайдера на «Інформаційні Технології», то матимете такі переваги:

  • тарифи на будь-який гаманець;
  • сучасні технології та стабільна якість;
  • зручне керування через особистий кабінет;
  • доступ до інтернет-телебачення (IPTV);
  • безкоштовне підключення для нових абонентів та інші цікаві пропозиції.

Щоб скористатися послугами компанії «Інформаційні Технології» у Києві, замовте зворотний дзвінок або заповніть просту онлайн-форму на сайті.

TechnoGuide