Смарт-годинник Realme Watch S2 отримав 4 ГБ пам’яті і ШІ-функції

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Realme анонсувала на індійському ринку смарт-годинник Realme Watch, який отримав ШІ-функції, а також пам’ять достатнього об’єму, щоб зберігати, наприклад, колекцію музики.

Realme Watch S2 отримав круглий дисплей і металевий корпус, захищений за стандартом IP68 (можливе занурення до 5 метрів). Дисплей має діагональ 1.43 дюйми і виконаний за технологією AMOLED. Роздільна здатність складає 466 х 466 пікселів, пікова яскравість – 600 нітів. Передбачена система циферблатів, яка генерує персоналізовані циферблати за допомогою технології штучного інтелекту, що перетворює текст у зображення.

Що стосується функцій, пов’язаних із спортом та здоров’ям, Realme Watch S2 пропонує датчик пульсу, сенсор вимірювання рівню кисню в крові (SpO2), моніторинг сну та жіночий календар. Передбачено більше 110 спортивних режимів, що охоплюють популярні види активностей.

Realme Watch S2 оснащений системою AI Personal Assistant, яка базується на ChatGPT 3.5. Користувач може віддавати голосові команди і текстові запити через додаток Realme Link.

4 ГБ вбудованої пам’яті можна використовувати як автономне сховище для зберігання музики, прослуховувати яку можна без підключення до смартфона. Для підключення до навушників використовується Bluetooth. Крім того, годинник оснащений власними вбудованими динаміками і мікрофоном.

Ємність вбудованого акумулятора складає 380 мАг, чого має вистачити на 20 днів користування, як стверджує виробник. Оголошена вартість Realme Watch S2 стартує від 60 доларів. Продажі на ринку Індії стартують 5 серпня. Згодом модель може потрапити і в інші країни.

TechnoGuide