Огляд Bloody M320: Bluetooth-навушники, які приємно здивували

Огляди
Опубліковано:
|
Автор:

Для навушників Bloody M320 виробник декларує мінімальну затримку на рівні 40 мс для Bluetooth з’єднання. Також для даної моделі передбачене гібридне шумозаглушення і задіяно чип Qualcomm для більш ефективної бездротової передачі звуку.

У минулих оглядах ми знайомили читача із новинками ігрових і не тільки ігрових навушників від Bloody. Йдеться про моделі MH390 та MR590. Цього разу поговоримо про більш «прокачане» топове рішення виробника – Bloody M320. Ці навушники дорожчі (3800 гривень на момент підготовки огляду), але й пропонують суттєво більше в плані технологій. Давайте детальніше поглянемо на цю новинку і спробуємо відповісти на питання – чи варта вона своєї ціни?

Відеоогляд Bloody M320

Навушники продаються у стандартній фірмовій коробці. Всередині, окрім самого пристрою, знаходяться кабелі для зарядки і дротового підключення, сумочка для транспортування і документація.

На упаковці також є позначка Lifestyle. Вона свідчить, що ми маємо справу не з суто ігровим рішенням, характерним для бренду Bloody, а з навушниками для повсякденного використання, подорожей, прогулянок, тощо.

Bloody M320

Bloody M320

Відповідно, і дизайн навушників вийшов досить стриманим, за мірками продукції Bloody. Компанія давно відійшла від концепції агресивних форм, її аксесуари тепер мають більш «спокійний» вигляд, що робить їх максимально універсальними.

Чаші навушників виготовлені в комбінації пластику та металу. Металева накладка містить сріблясте лого виробника і смужку по колу, яка виступає візуальним акцентом і дещо розбавляє загальний дизайн.

Bloody M320

Bloody M320

Поверхня амбушюр оздоблена еко-шкірою, або «протеїновою шкірою», якщо використовувати термінологію виробника. Вона тримає форму і підлаштовується під анатомічні особливості користувача.

Оголів’я із внутрішнього боку пом’якшене, а його розмір можна регулювати. До речі, на регуляторах є відмітки – ви можете запам’ятати оптимальне положення. На практиці це дуже зручно.

Чаші розвертаються на 90 градусів, як і у моделі MH390 з попереднього огляду. Це зроблено, щоб навушники комфортно було носити під час прогулянки, коли ви їх не використовуєте. А ще чаші можна скласти всередину для зручного транспортування.

Bloody M320

Кнопки управління рознесені по обох чашах. На лівій знаходиться кнопка активації режиму шумозаглушення, а на правій – регулювання гучності, перемикання між треками і активація живлення. Набір роз’ємів стандартний: USB-C – для підзарядки і 3,5 мм – для дротового підключення.

Bloody M320

Було би зайвим перелічувати характеристики звуку, з ними можна ознайомитись нижче. Натомість кілька слів про особисті враження. Звучання в даній моделі, справді, круте. Зазвичай Bluetooth-навушники такого плану забезпечують плюс-мінус пристойний звук, але без вау-ефекту. Очевидно, що технології Qualcomm, про які заявляє виробник – це не просто маркетингова фішка. Глибокі баси, яскраві середні і високі частоти, – все це присутнє у Bloody M320.

Шумозаглушення також не розчарує. Коли активуєте дану функцію перемикачем на лівій чаші, ефект одразу відчувається. Для моделі заявлена гібридна технологія активного шумозаглушення, яка ізолює фоновий шум за допомогою зворотної звукової хвилі. Щоправда, коли шумозаглушення активне, ви чуєте фоновий шум у моменти, коли музика не грає, тобто в режимі тиші. Не лякайтесь – це нормально і до цього звикаєш, але такий нюанс присутній.

Bloody M320

Bloody M320

Bloody M320

Незважаючи на те, що Bloody M320 – це не геймерська гарнітура, а навушники більш широкого спрямування, грати в них також можна. Мабуть, за рахунок заявлених технологій Qualcomm, затримка звуку майже не відчувається, вона не перевищує 40 мс. В цілому, процес комфортний, але якщо у дуже динамічних сценах ви таки будете відчувати затримку, можна задіяти дротове підключення. В цьому режимі пристрій працюватиме як звичайні класичні навушники.

Bloody M320

Підключати Bloody M320 можна до будь-яких пристроїв, оснащених Bluetooth, або роз’ємом 3,5 мм. Крім того, підтримується одночасне підключення до двох пристроїв. Наприклад, слухаючи музику з ноутбука, ви можете відійти у справах, перейшовши на прослуховування зі смартфона.

Bloody M320

Ну і кілька слів про автономність. Bloody M320 оснащені акумулятором на 500 мАг. Заявлений показник – 25 годин без активного шумозаглушення і 15 годин з шумозаглушенням. Це не вражаючий, але і не поганий результат. На практиці він відповідає дійсності. Зрозуміло, що під час тестування ми не сиділи в навушниках 25 годин поспіль, просто підзаряджали їх раз на кілька днів. Ну і не варто забувати, що навіть в ситуації, якщо ваш гаджет розрядиться у непередбачуваний момент, ви завжди можете підключитися по кабелю. В такому режимі живлення від акумулятора взагалі не потрібне.

Bloody M320

Характеристики Bloody M320

Bluetooth v5.0
Дротовий аудіороз’єм 3.5 мм
Дальність дії: до 10 м
Вбудований акумулятор: літієва батарея ємністю 500 мА·год
Час відтворення: 25 годин (ANC вимк.) / 15 годин (ANC увімк.)
Розміри: 160 х 77 х 195 мм
Вага: 252 г (з акумулятором)
Ціна (на момент огляду): 3799 грн
Сайт виробника: bloody.com.ua

Загальні враження

Навушники справляють враження якісно виконаного продукту, який поєднує в собі як приємні на дотик і надійні матеріали, так і цікавий набір технологій відтворення звуку. Зокрема, гібридне шумозаглушення, чип Qualcomm і мінімальну затримку для бездротової передачі звуку.

Bloody М320 можна рекомендувати насамперед тим, хто прагне отримати справді якісний звук з активним шумозаглушенням у форм-факторі Bluetooth-навушників. Якщо ви раніше не довіряли подібним рішенням саме з огляду на якість звуку, варто спробувати дану модель. Цілком можливо, що саме вона вас приємно здивує.

TechnoGuide