Тонкий корпус і новий дизайн камер – інсайдери показали зображення iPhone 17

Тонкий корпус і новий дизайн камер - інсайдери показали зображення iPhone 17 Смартфони
Опубліковано:
|
Автор:

Незважаючи на те, що наступним поколінням смартфонів Apple стане iPhone 16, компанія одночасно працює і над майбутніми лінійками, які будуть анонсовані у 2025 році. Принаймні, інсайдери публікують інформацію про те, яким буде iPhone 17. І він буде кардинально відрізнятися від моделей із поточним дизайном.

Згідно з оприлюдненими даними, iPhone 17 отримає більш тонкий корпус і отримає позначку Slim. Титановий корпус можуть замінити на більш дешевий – алюмінієвий. Хоча відомий аналітик Apple Мінг-Чі Куо очікує, що телефон таки матиме титанову раму, але з меншим відсотком титану, ніж у моделях iPhone 15 Pro.

Тонкий корпус і новий дизайн камер - інсайдери показали зображення iPhone 17

У інсайдерів допоки немає єдиної думки щодо розміру екрану. Зокрема, аналітик Haitong International Securities Джефф Пу вважає, що він становитиме 6,6 дюйма. Аналітик Display Supply Chain Consultants (DSCC) Росс Янг наполягає, що розмір буде 6,55 дюйма.

Крім того, інсайдери вважають, що Apple кардинально змінить дизайн основного блоку камер. Він буде видовжений і перенесений у верхню частину пристрою.

Тонкий корпус і новий дизайн камер - інсайдери показали зображення iPhone 17

Вперше за довгий період Apple покращить фронтальну камеру, роздільна здатність якої становитиме 24 Мп. Для порівняння, поточне покоління iPhone 15 використовує 12-мегапіксельний сенсор у фронтальній камері.

iPhone 17 також може отримати чіп A19 від Apple, який, ймовірно, буде заснований на оптимізованій версії 3-нм процесу TSMC.

Тонкий корпус і новий дизайн камер - інсайдери показали зображення iPhone 17

Зауважимо, що наразі iPhone 17 перебуває в процесі розробки. А отже багато що може змінитися. Проте аналітики вже роблять прогнози навіть щодо вартості майбутнього iPhone. Зокрема, деякі експерти стверджують, що iPhone 17 Slim матиме вищій цінник, ніж актуальна топова модель iPhone 15 Pro Max, ціна якої стартує від $1199.

TechnoGuide