Загадковий iPhone 17 Air – нова порція чуток про майбутню новинку

Загадковий iPhone 17 Air - нова порція чуток про майбутню новинку Смартфони
Опубліковано:
|
Автор:

Мережею шириться нова порція чуток про майбутній iPhone 17 Air, над яким начебто працює компанія Apple. Якщо вірити інформації, що надходить від інсайдерів, новинка може стати повним переосмисленням поточної лінійки.

Яким же може бути iPhone Air? До речі, назва умовна, адже невідомо, під якою назвою модель буде представлена офіційно. Якщо вірити інсайдерам, iPhone 17 Air стане найтоншим iPhone в історії компанії. Apple планує задіяти технологію OLED TDDI. Вона об’єднує функції сенсорного екрана та дисплея в одному шарі. Також вона може надати покращену якість зображення та чутливість дотику і навіть знизить енергоспоживання.

Очікується, що iPhone 17 Air отримає 6,4-дюймовий OLED-дисплей з надтвердим світловідбиваючим покриттям. За задумом виробника, таке покриття буде стійкішим, аніж Ceramic Shield. Дисплей підтримуватиме частоту оновлення до 120 Гц і, в цілому, стане яскравішим за попередні моделі.

Модель використовуватиме процесор наступного покоління А19 (N3P або N3X), об’єм оперативної пам’яті складатиме 8 Гб.

Про камери новинки інформації практично немає. Деякі чутки вказують на те, що основна камера отримає лише один об’єктив. Але він матиме складну конструкцію, щось на кшталт трьох камер в одній. Проте, дана інформація потребує додаткових підтверджень.

Щодо цін інформації немає. Все залежатиме від позиціонування новинки. Якщо iPhone 17 Air замінить у новій лінійці модель Plus, її вартість буде еквівалентною. Але можлива ситуація, коли iPhone 17 Air стане преміальною моделлю, дорожчою за Pro Max.

TechnoGuide