Acer розширює лінійку Chromebook Plus 14-дюймовою новинкою на базі Intel Core i3-N305

Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T) Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Acer оголошує про випуск Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T) – продуктивної, компактної та надійної моделі під керуванням ChromeOS з низкою додаткових функцій на базі ШІ.

Новий Acer Chromebook Plus 514 – це останнє поповнення лінійки ноутбуків Chromebook Plus від Acer, які відзначаються надзвичайною ефективністю та притаманними хромбукам чудовими технічними характеристиками. Їх удосконалене апаратне забезпечення, поліпшена конструкція дисплеїв і камер вдало сполучаються з високою продуктивністю та функціями для творчості й роботи з мультимедіа.

Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T)

Acer Chromebook Plus 514 працює на базі процесора Intel Core i3-N305 і пропонує 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5. Виробник обіцяє суттєвий приріст обчислювальної потужності під час використання вбудованих програм на базі штучного інтелекту, як-от Google Docs і Google Photos, перегляду відео у форматі Full HD на дисплеї 1080p або монтування відео за допомогою LumaFusion.

Дисплей має діагональ 14 дюймів при роздільній здатності Full HD. В його основі лежить IPS-матриця з піковою яскравістю 300 нітів і широкими кутами огляду. Користувачу доступна технологія Wi-Fi 6E та набір інструментів для відеоконференцій, серед яких вебкамера 1080p з технологією усунення відеошуму Temporal Noise Reduction (TNR) за допомогою ШІ. Вона покращуює чіткість зображення, рівень освітлення й розмиття фону.

Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T)

Вбудована у вебкамеру функція автоматичного експонування за рисами обличчя регулює експозицію відповідно до умов освітлення навколо обличчя для отримання більш компліментарного зображення. Об’єктив Blue Glass гарантує достойну якість картинки навіть за тьмяного світла.

За даними виробника, акумулятор Acer Chromebook Plus 514 забезпечить до 11 годин автономної роботи.

Моделі з нової лінійки постачатимуться в конфігураціях із обсягом пам’яті до 512 ГБ, аби важливі файли можна було зберігати локально. Завдяки функції синхронізації файлів користувачі Acer Chromebook Plus 514 можуть скористатися програмами Google Docs, Google Sheets і Google Slides будь-де та будь-коли – навіть без підключення до Інтернету.

Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T)

Новий хромбук завважки лише 1,43 кг і завтовшки 20,5 мм відповідає американському військовому стандарту MIL-STD 810H, завдяки чому він є стійким до зношування.

Модель Acer Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T) надійде у продаж в Україні у червні 2024 р. (початкова ціна – 20 499 грн.)

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide