Підключення ПРРО від Fondy як метод запобігання штрафів для бізнесу

Підключення ПРРО від Fondy як метод запобігання штрафів для бізнесу Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Звертаємо вашу увагу, що з 1 жовтня 2023 року, відповідно до закону України № 3219-ІХ, вступили в силу штрафні санкції за порушення у вигляді невикористання РРО та ПРРО. Для запобігання можливим проблемам із податковою службою, рекомендуємо якнайшвидше здійснити підключення програмного РРО від Fondy. Цей процес можливий в онлайн-режимі та не потребує додаткового залучення фахівців.

Щоб виконати це завдання, дотримуйтеся наступної інструкції:

  1. Зареєструйте ПРРО у податковій, представивши форму № 1 у фізичній або електронній формі. Найзручніший спосіб — через особистий електронний кабінет платника.
  2. Увійдіть у свій обліковий запис Fondy або створіть новий, якщо ви не маєте облікового запису. Переконайтеся, що ваш мерчант готовий до активації програмного РРО.
  3. Перейдіть до розділу “Налаштування мерчанта > Онлайн-каса” та завантажте ключі та сертифікат для ПРРО, одержані від податкової. Зачекайте, поки система відобразить інформацію про ваш торговий пункт і касу, виберіть податкову ставку і натисніть “Зберегти зміни”.

Відразу після цих кроків програмний РРО активується, і Fondy автоматично надсилатиме дані про всі прийняті платежі в податкову службу, а також розсилатиме чеки платникам.

Якщо вам не вдалося самостійно підключити ПРРО, просто залиште заявку на сайті Fondy, їх фахівці готові допомогти вам у цьому.

Переваги програмного РРО від Fondy:

  • Надійність: відсутність помилок при складанні звітів, що допоможе уникнути можливих штрафів.
  • Автономність: робота в хмарі цілодобово, без перерв, не потребує ручного закриття та відкриття зміни — все автоматизовано.
  • Безкоштовність: відсутність витрат на підключення, використання та технічне обслуговування.
  • Сучасність: відмова від паперових чеків та фізичного касового обладнання.

Витрачайте свій час для розвитку бізнесу, поклавши на ПРРО від Fondy відповідальність за безперебійну фіскалізацію всіх платежів. Підключіть ПРРО зараз або дізнайтеся більше про компанію Fondy нижче.

Fondy, заснована у 2014 році, перетворилась на українську платіжну платформу з більш ніж 20 000 клієнтами по всьому світі. Виникши як фінтех-стартап, компанія стала міжнародним платіжним сервісом і має власні офіси в Україні, Великобританії, Ірландії, Словаччині та Польщі.

TechnoGuide