OnePlus Nord Watch: смарт-годинник з AMOLED-екраном та автономністю 30 днів

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

OnePlus анонсував новий смарт-годинник під власним суббрендом Nord. Йдеться про модель OnePlus Nord Watch, яка оснащена великим OLED-екраном, має дизайн, схожий на Apple Watch, а також пропонує автономність до 30 днів.

Дисплей OnePlus Nord Watch базується на AMOLED-матриці та має діагональ 1,78 дюйма з роздільною здатністю 368×448 пікселів. Частота оновлення – 60 Гц.

OnePlus Nord Watch

Годинник не має власного GPS-модуля, але він може отримувати дані позиціонування зі смартфона через Bluetooth 5.2. Серед датчиків є моніторинг пульсу та SpO2, а також відстеження сну.

Завдяки вбудованому акселерометру OnePlus Nord Watch може відстежувати спортивні вправи та фізичну активність. Підтримується до 105 типів вправ.

OnePlus Nord Watch

Корпус годинника захищений від вологи за стандартом IP68. Він зроблений зі сплаву цинку з пластиковими елементами. Стандартний ремінець силіконовий.

Емність акумулятора становить 230 мАг. Заявлена 30-денна автономність актуальна для режиму низького енергоспоживання (економний режим), тоді як в режимі активного використання годинник може працювати до 10 днів.

OnePlus Nord Watch

Ціна OnePlus Nord Watch для індійського ринку заявлена на рівні 6999 рупій, що складає приблизно 85 доларів США.

TechnoGuide