Нові потужні електросамокати серії Acer ES доступні в Україні

Нові потужні електросамокати серії Acer ES доступні в Україні Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Acer розширила свій асортимент товарів, представивши дві нові моделі електросамокатів для пересування містом. Завдяки потужним двигунам, складаній конструкції та покращеній системі безпеки власники нових і стильних електросамокатів Acer ES Series зможуть з легкістю подорожувати вулицями міста, насолоджуючись максимальним комфортом і безпекою. При цьому на одному заряді акумулятора їм вдасться долати до 60 км.

Acer ES Series 5

Самокат Acer ES Series 5 важить 18,5 кг і має розміри 118 x 49 x 125 см у розкладеному вигляді. Потужний 36-вольтовий двигун на 350 Вт, розташований у передній частині пристрою, дає змогу стрімко розганятися до максимальної дозволеної швидкості 20 км/год або 25 км/год (залежно від країни використання і вимог місцевого законодавства) та підніматися дорогами з ухилом 16 %, при цьому він витримує навантаження до 100 кг. За допомогою програми можна активувати розширені високотехнологічні функції пристрою, як-от управління фарами, електричний замок і бічне освітлення. А наявність трьох режимів швидкості дає змогу легко перемикатися між невимушеним катанням на 6 км/год, регулярними поїздками зі швидкістю 10 км/год чи поїздками в спортивному режимі з розгоном до 25 км/год. Також виріб оснащено функцією круїз-контролю. Завдяки літій-іонному акумулятору ємністю 15 А·год можна долати відстань до 60 км на одному заряді, що робить самокат одним із найефективніших у своїй категорії.

Acer ES Series 5

Складаний електросамокат Acer ES Series 5 вагою 18,5 кг виконаний в чорному кольорі із зеленою облямівкою. Сучасний дизайн виробу доповнює алюмінієва рама, що надає йому міцності й має стійкість до ударів. Самокат Acer ES Series 5 оснащено ергономічними й міцними ручками, широкою платформою 64 x 16,5 см для зручного розташування ніг, а також 10-дюймовими колесами з піноматеріалу, які забезпечують надійне зчеплення з дорожнім покриттям і комфортне пересування вулицями міста. Acer ES Series 5 також обладнано амортизатором задньої підвіски, що поглинає удари від нерівностей дорожнього покриття на 20–30 % і дає змогу насолоджуватися більш плавною поїздкою.

Acer ES Series 3

Модель Acer ES Series 3 підійде користувачам з обмеженим бюджетом, яким потрібен легкий універсальний електросамокат із швидким заряджанням. Мінімалістичний дизайн, потужність і мобільність Acer ES Series 3 точно сподобаються жителям міських джунглів. Електросамокати Acer оснащені потужним літій-іонним акумулятором на 7,5 А·год, який заряджається всього за 4 години й забезпечує дальність ходу до 30 км. Три режими швидкості дають змогу легко перемикатися між невимушеним катанням на 6 км/год, регулярними поїздками зі швидкістю 10 км/год чи швидкими заїздами з розгоном до 25 км/год. Потужний 36-вольтовий двигун на 250Вт справно доставить пасажира до місця призначення навіть похилою дорогою, адже може підніматися під ухилом 15 %, крім того він витримує навантаження до 100 кг.

Acer ES Series 3

Новий складаний електросамокат вагою 16 кг виготовлено з особливо міцного алюмінієвого сплаву. Пристрій вирізняється розкішним чорним корпусом із фірмовими графічними елементами зеленого кольору, а також компактними розмірами (107 x 49 x 120 см). Його оснащено ергономічними міцними ручками та колесами діаметром 8,5 дюйма (21,59 см). Платформа довжиною 60 см і шириною 16,5 см надає надійну опору для більш безпечної та плавної їзди. Кермо є складаним – воно без зусиль закріплюється на задньому крилі й утворює зручну перекладину, за яку самокат можна легко взяти однією рукою й перевозити в транспорті або піднімати сходами.

Безпека, функціональність і особливості дизайну

Ключовим фактором під час розробки електросамокатів Acer ES Series 3 та 5 завжди була безпека. Внутрішнє прокладання тросів і світлодіодний дисплей на кермі кожної моделі, що відображає поточну швидкість, рівень заряду акумулятора та обраний режим швидкості, дають користувачеві змогу повністю контролювати ситуацію. Щоб розпочати поїздку, достатньо відштовхнутися ногою від землі, а потім поступово набирати швидкість, затискаючи на кермі зручний у використанні важіль акселератора.

Нові потужні електросамокати серії Acer ES доступні в Україні

Завдяки наявності передніх і задніх фар для освітлення дороги в темряві, гальмівних сигналів і чотирьох бічних відбивачів водія самоката буде краще видно здалеку. Обидві моделі також оснащено вказівниками повороту, що сигналізують про напрямок подальшого руху. Самокат Series 5 вирізняється високоефективною гальмівною системою, яка складається з переднього електронного гальма та заднього металевого дискового гальма. Це гарантує коротший гальмівний шлях у разі екстреної зупинки. Складана підніжка дає змогу припаркувати електросамокат навіть без точки опори.

Нові потужні електросамокати серії Acer ES доступні в Україні

Обидві моделі електросамокатів Acer мають захист від води рівня IPX5, завдяки чому калюжі можна не об‘їжджати. Крім того, електродвигун та акумулятор надійно захищені міцним корпусом з алюмінію, що запобігає випадковим пошкодженням.

  • Acer ES Series 3 (AES013) (GP.ODG11.00J) – від 23 599 грн.
  • Acer ES Series 5 (AES015) (GP.ODG11.00L) – від 31 349 грн.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide