Cadillac представив люксовий електромобіль Celestiq з індивідуальною адаптацією оздоблення під кожного покупця

Cadillac Celestiq Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Наприкінці року автобренд Cadillac розпочне виробництво преміального електромобіля Cadillac Celestiq. Авто отримало незвичний дизайн кузова і салона, а процес створення інтер’єра буде окремо узгоджений з кожним покупцем індивідуально.

За словами представників компанії, бренд прагне увійти в сегмент електрокарів з топовим провокаційним пролуктом, який має привернути увагу. Це прагнення виражене у кожній деталі дизайну. Наприклад, на усій площі стелі салону розміщено екран, а акустичні динаміки оздоблені незвичними сталевими решітками.

Cadillac Celestiq

Після старту продажів виробничий процес буде оснований на роботі команди дизайнерів безпосередньо з кліентом: останній буде обирати, який саме автомобіль він хоче отримати на виході. Наприклад, можна буде підібрати відтінок шкіряного оздоблення сидінь та дизайн тих чи інших елементів салону. Також можна буде встановити 23-дюймові диски, дисплеї на 12,6 дюйми на задніх сидіннях, 11-дюймову панель керування і мультимедійну систему з 38 динаміками.

Cadillac Celestiq отримає повний привід і два електродвигуна сукупною потужністю 600 к.с. Авто буде розганятися до 100 км/г за 3,8 секунди, а заряда вистачить на 483 км автономного пробігу.

Cadillac Celestiq надійде у продаж наступного року за ціною приблизно $300 000.

TechnoGuide