Hyper Adventure: футуристичний концепт від Nissan

Hyper Adventure: футуристичний концепт від Nissan Авто
Опубліковано:
|
Автор:

Автоконцерн Nissan показав цікавий футуристичний концепт електромобіля Hyper Adventure, який буде представлено на Японському автосалоні 25 жовтня. Наразі це цифровий концепт, якому ще далеко до реального втілення. За ідеєю виробника і форм-фактором це спортивний кросовер, розроблений для людей, які захоплюються пригодами на свіжому повітрі і прагнуть вести екологічний спосіб життя.

Саме на екологічності даного авто виробник робить акцент. У Hyper Adventure планується втілити технологію V2X, яка призначена для забезпечення потреб в електроенергії в будь-який час і в будь-якому місці, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. Батарея автомобіля може виступати подвійним джерелом енергії, дозволяючи заряджати гаджети, в тому числі з великою електричною потужністю. Зокрема, електричні гідроцикли, кемпінги і навіть будинки.

Hyper Adventure

Оскільки Hyper Adventure задумано як кросовер для подорожей, авто отримало систему повного приводу e-4ORCE. А для зимових активностей авто може бути оснащено шипованими шинами.

Екстер’єр автомобіля відзначається стрімкими формами і динамічними кузовними панелями, які підкреслюють його харизму і позиціонування.

Hyper Adventure

Інтер’єр просторий і водрочас мінімалістичний. Сенсорна панель приладів поєднана з нижньою частиною лобового скла, створюючи єдиний екран.

Hyper Adventure

До послуг користувача вантажний відсік, де можна зберігати різноманітне туристичне обладнання, наприклад, намет. А задній ряд сидінь може повертатися на 180 градусів, створюючи зручну зону для сидіння, яка виходить на задню частину автомобіля. При такому розташуванні позаду авто автоматично висуваютсья сходи.

TechnoGuide