Безлімітний інтернет у Києві від надійного оператора кабельного телебачення в Україні

Безлімітний інтернет у Києві від надійного оператора кабельного телебачення в Україні Сервіси
Опубліковано:
|
Автор:

Нестабільний інтернет вечорами, низька швидкість та ігнорування з боку техпідтримки — типові проблеми, які самі собою нікуди не подінуться. Замість того щоб перезавантажувати роутер і звикати до постійного переривання телевізійної трансляції, витратьте кілька хвилин на вибір тарифу київського провайдера «Інформаційні Технології» на сайті https://www.it-tv.org/ua/.

Надійний інтернет для дому та бізнесу

Провайдер «Інформаційні Технології» підключає інтернет по оптоволоконному чи витому кабелю. Перший може працювати під час відключень електроенергії та забезпечує високу пропускну здатність. Другий не потребує встановлення додаткового обладнання. Оптоволоконний інтернет необхідний бізнесу, а підключення за допомогою Ethernet-кабелю (вита пара) підходить для дому й невеликого офісу.

Безлімітний інтернет та IPTV за однією ціною

У тарифній сітці — чотири варіанти послуг, що передбачають підключення безлімітного інтернету й цифрового телебачення. Можна вибрати один з таких тарифів:

  • «Реальний Гіг» з найбільшою швидкістю — 1000 Мбіт/с, якої достатньо для будь-яких онлайн-ігор, стримінгу, трейдингу, офісів, кафе й великих торговельних об’єктів. Більш докладно про тарифний план можна прочитати за посиланням https://www.it-tv.org/ua/gigabitnyiy-internet.
  • «Максимальний» — поліпшений варіант для дому й невеликого офісу, яким вистачає швидкості 300 Мбіт/с. Ви матимете стабільний інтернет для всіх пристроїв у будинку: смартфонів, планшетів, ПК, ігрової приставки тощо. Забезпечується трансляція мультимедійного контенту з високою роздільною здатністю без зависань у будь-який час доби.
  • «Елітний» — оптимальний варіант для багатьох сімей, де дивляться відеоролики в інтернеті, слухають музику, грають у мобільні ігри та користуються відеозв’язком. Швидкості 100 Мбіт/с достатньо для стабільного одночасного підключення декількох пристроїв.
  • «Прогресивний» — мінімальний пакет послуг зі швидкістю 50 Мбіт/с, що підійде для людей, які неактивно користуються інтернетом.

У кожному пакеті послуг — 40 каналів IPTV. Якщо цього замало, зупиніться на іншому тарифі з підключенням телебачення. Можна вибрати тарифний план з тією самою швидкістю інтернету, а кількість каналів збільшити (понад 200).

Зона покриття в п’яти районах Києва

Підключити безлімітний інтернет від провайдера «Інформаційні Технології» можна в Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Голосіївському й Печерському районах. Зона покриття постійно розширюється. Якщо хочете дізнатися, скільки коштує інтернет і телебачення в Києві, зателефонуйте за номером +38 (044) 364 88 88.

TechnoGuide