Acer Nitro 5 Spin: ноутбук-трансформер для казуальних ігор

Гаджети
Опубліковано:
|
Автор:

Компанія Acer анонсувала модель Acer Nitro 5 Spin – новий універсальний ноутбук-трансформер для казуальних ігор.

Поворотна конструкція, потужні компоненти, сенсорний екран, популярні ігрові функції — цей ноутбук ідеально сумісний із різноманітними іграми та ігровими сценаріями. Наприклад, режим дисплею ноутбука Nitro 5 Spin дає змогу скоротити відстань між геймером і тим, що відбувається на екрані, та отримати більш персоналізований ігровий досвід.

Як наслідок, під час трансляції гри через сервіс Mixer безпосередньо з панелі ігор в ОС Windows 10 досягається більший ефект занурення, а сама гра стає інтерактивнішою. Невелика вага, елегантний дизайн, тривалий час роботи від батареї (до 10 год.) — завдяки всім цим характеристикам ви можете з легкістю грати із друзями в сучасні ігри, такі як Dota 2, Overwatch, League of Legends, де б ви не були.

Acer Nitro 5 Spin

Ноутбук Nitro 5 Spin має чорний алюмінієвий корпус із матовою поверхнею та червоними акцентами й підтримує ключові та найсуттєвіші для геймерів ігрові технології, зокрема потужні процесори та відеокарти, чудовий звук, стабільне підключення та яскравий екран.

Ноутбук Acer Nitro 5 Spin обладнано потужними процесорами 8-го покоління Intel Core i7, відеокартою NVIDIA GeForce GTX 1050 і блискавично швидкою виділеною пам’яттю GDDR5 VRAM[iii] — такі характеристики дають змогу грати в улюблені ігри будь-де та будь-коли. Накопичувач SSD з інтерфейсом PCIe ємністю до 512 ГБ2 гарантує швидке завантаження системи та відсутність збоїв. Завдяки 15,6-дюймовому екрану із матрицею IPS1, клавіатурі з підсвічуванням та чудовій аудіосистемі, що складається із двох динаміків і одного сабвуфера, цей ноутбук ідеально підходить для роботи та розваг у дорозі.

Acer Nitro 5 Spin

Використання технології ExoAmp Antenna від компанії Acer дало змогу оптимізувати розташування антени ноутбука Nitro 5 Spin. Завдяки цьому підключення до бездротової мережі залишатиметься стабільним незалежно від розташування антени (під металевою кришкою ноутбука) та пристрою — вашій грі ніщо не заважатиме. Крім того, підтримка бездротової технології MU-MIMO (Multi-User Multi-Input Multi-Output)[iv] забезпечує утричі швидше завантаження даних, рівномірніші трансляції та зручніший перегляд веб-сторінок порівняно з використанням інших пристроїв із підтримкою стандарту 11ac у багатокористувальницькому середовищі. У мережах MU-MIMO обслуговується не один пристрій за раз, а одночасно декілька.

Якість зображення та об’ємний звук

Ноутбук Nitro 5 Spin обладнано 15,6-дюймовим екраном FHD із матрицею IPS1 та широким кутом огляду, що ідеально підходить для ігор, перегляду відео та фото — зображення на екрані завжди залишатиметься чітким, а кольори — природними. Крім того, підтримка технології Color Intelligence від Acer забезпечує ще більш вражаючі та яскравіші кольори з меншим навантаженням на процесор. Завдяки цій технології кольорова гама та насиченість динамічно змінюються в режимі реального часу для оптимізації кольорів на екрані, яскравості та насиченості без спотворення кольорів і встановлення надмірної насиченості. Екран також підтримує технологію BluelightShield від Acer, що дає змогу зменшити випромінення синього світла, яке призводить до перенапруження очей.

Для цікавої гри дуже важливий ідеальний звук, тому ноутбук Nitro 5 Spin обладнано двома фронтальними динаміками та одним сабвуфером, що створюють додатковий ефект присутності. У поєднанні з технологіями Dolby Audio™ Premium, Acer TrueHarmony та Acer Smart Amplifier звук на цьому ігровому ноутбуці відтворюється чітко, голосно та насичено. Ці аудіотехнології дають змогу точно налаштувати та покращити баланс аудіочастот, підсиливши нижні частоти або створивши ефект об’ємного звуку, щоб підсилити враження від фільму, гри або музики.

Від звуків бою до найменших деталей у саундтреку для фільму — інтелектуальний еквалайзер автоматично налаштовує звук таким чином, щоб звучання було найкращим. Крім того, підтримується автоматичне обертання аудіо- та відеофайлів залежно від орієнтації екрана. Завдяки цьому динаміки завжди будуть відкриті, а аудіо- та відеофайли — спрямовані в напрямку користувача незалежно від розташування екрана.

Підтримка Windows Hello

Ноутбук Nitro 5 Spin обладнано датчиком зчитування відбитків пальців, що дає змогу швидко та безпечно ідентифікувати власника ноутбука за допомогою функції Windows Hello та виконати вхід до системи одним доторком. Це забезпечує додатковий рівень захисту та робить використання ноутбука зручнішим за рахунок вбудованого модуля захисту, яким оснащено процесори Intel Core 8-го покоління.

Ціни та доступність

Ноутбук Acer Nitro 5 Spin надійде у продаж у регіоні EMEA – у жовтні (початкова ціна: 1199 євро).

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide