Замовлення товарів на AliExpress знову доступне в Україні

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

Популярний китайський маркетплейс AliExpress відновлює доставку товарів в Україну. Нагадаємо, що з лютого 2022 року замовлення товарів стало неможливим у зв’язку із логістичними складнощами, спричиненими війною.

Наразі доставка знову працює з 15 червня. Про це повідомляє “Укрпошта” в своєму офіційному прес-релізі. Доставка замовлень можлива у 14 областях: Вінницьку, Житомирську, Івано-Франківську, Київську, Кіровоградську, Львівську, Полтавську, Рівненську, Сумську, Тернопільську, Хмельницьку, Черкаську, Чернігівську, Чернівецьку. Доставка в інші області буде поступово додаватися.

Замовлення товарів на AliExpress знову доступне в Україні

Всі замовлення, що доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті та додатку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress здійснюватиметься з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.

За матеріалами прес-релізу

TechnoGuide