Google Pixel 7a, планшет Pixel Tablet та складаний смартфон Pixel Fold предсатвлені офіційно

Новини
Опубліковано:
|
Автор:

В ході офіційного заходу Google I/O компанія Google анонсувала нові пристрої лінійки Pixel: смартфон Pixel 7a, планшет Pixel Tablet і свій перший розкладний смартфон Pixel Fold, про який ми нещодавно писали. Інформація про дані гаджети ширилася до анонсу, але тепер стали відомі точні характеристики і рекомендовані ціни.

Смартфон Google Pixel 7a

Google Pixel 7a традиційно стане доступною версією топових моделей Pixel 7/7 Pro. Новинка отримала екран з частотою 90 Гц, а також бездротову зарядку. Остання вперше використовується у доступних моделях серії Pixel А. Модель працює на базі процесора Google Tensor G2.

Google Pixel 7a

Розмір екрану не змінився у порівнянні з попередником – 6.1 дюйми на базі OLED-матриці. Але екран має стати помітно яскравішим – на 25% у порівнянні – Pixel 6a.

Основна камера отримала роздільну здатність 64 Мп та оптичну стабілізацію. Ширококутна камера і фронтальна мають роздільну здатність по 13 Мп.

Google Pixel 7a

Акумулятор Google Pixel 7a має ємність 4385 мАг, а потужність зарядки складає 18 Вт. Проте, відповідного блоку живлення в комплекті немає, його доведеться придбати додатково. Потужність бездротової зарядки – 7,5 Вт.

Google Pixel 7a

Оголошена ціна Google Pixel 7a становить $499.

Планшет Google Pixel

Планшет Google Pixel отримав дисплей діагоналлю 11 дюймів. Його корпус має алюмінієву рамку, а серед цікавих аксесуарів для новинки представили універсальну підставку з функціями зарядної станції та вбудованою бездротовою колонкою. Також планшет має спеціальну апаратну кнопку Google Home для швидкого доступу до системи розумного будинку.

Google Pixel  Google Pixel

11-дюймовий дисплей планшета Google Pixel має роздільну здатність 2560 х 1600, співвідношення сторін – 16:10. Як і смартфони нового покоління Google Pixel, даний планшет працює на фірмовому процесорі Tensor G2. Обсяг оперативної пам’яті – 8 ГБ, накопичувача – 128 або 256 ГБ.

Google Pixel

Планшет має основну та фронтальну камеру по 8 Мп кожна. За звучання відповідає система з чотирьох динаміків. А для розблокування планшету використовується сканер відбитків пальців, вбудований у кнопку увімкнення.

Google Pixel

Заявлена ціна планшета – $499.

Смартфон Google Pixel Fold

Нарешті найцікавіша з представлених новинок – Google Pixel Fold, адже це перший смартфон компанії, що має розкладну конструкцію. Смартфон має елементи дизайну інших смартфонів Pixel актуального покоління, але це преміальний пристрій, певною мірою експериментальний, з відповідним цінником $1799.

Google Pixel Fold

Google Pixel Fold у складеному стані має дисплей діагоналлю 5,8 дюймів на базі OLED-матриці з частотою оновлення 120 Гц. У розкритому стані смартфон фактично трансформується у невеликий планшет з екраном 7,6 дюйми. Роздільна здатність зовнішнього дисплею – 1080 x 2092, рівень яскравості 1550 ніт. Роздішльна здатність основного дисплею 2208 х 1840, яскравість 1450 ніт.

Google Pixel Fold

Селфі-камери вбудовані у кожний дисплей, роздільна здатність – 8,3 Мп. Основна камера представлена модулем на 48 Мп, ширококутником на 10,8 Мп та телевіком на 10,8 Мп.

Google Pixel Fold також працює на фірмовому процесорі Tensor G2, а об’єм оперативної пам’яті складає 12 ГБ. Накопичувача – 256 або 512 ГБ, в залежності від конфігурації.

Google Pixel Fold

Смартфон оснащений акумулятором на 4800 мАг, потужність швидкої зарядки складає 30 Вт. Але відповідного блоку живлення немає в комплекті і тут, незважаючи на високий цінник.

За інформацією TheVerge

TechnoGuide