Компанія Новасвіт – гіперкрок у новий світ можливостей

Технології
Опубліковано:
|
Автор:

Мембранні smart-технології – «квантовий» стрибок у фільтрації.

Останнім часом мембранні smart-технології компанії Новасвіт порівнюють з технічним генієм Ілона Маска та креативною віртуозністю Стіва Джобса. Нічого паранормального у цьому немає, компанія прогресує, сповідуючи принцип – у можливісті немає меж. І як результат – престижна нагорода від Ukrainian Business Award, а також місце у державному рейтингу експортерів.

Все почалося у гаражі – сакральній споруді для багатьох інноваційних стартапів. Хтось придумав Apple, комусь вдалось створити Google, немає різниці що саме, кожен йдучи до мети, долаючи перешкоди, пройшов свою одіссею.

Так і компанія Новасвіт, блукаючи лабіринтом обставин, знайшла свій шлях. Шматочки пазлу, які ніяк не складались, несподівано ожили і вистроїлись в оригінальну ідею. Поєднавши різні методи фільтрації і комбінації реагентів, був створений технологічний комплекс – smart-технології.

Серце проекту – мембрана FHDS з мікронним рейтингом 0.1мкм – це «квантовий» стрибок у фільтрації. Вона виготовляється виключно з ПТФЕ (політетрафторетилену) і тому гідрофобна, але після обробки спеціальним розчином, отримує гідрофільні властивості.

Мембрана FHDS має чудову хімічну сумісність і може використовуватись для фільтрації агресивних хімічних речовин, фармацевтичних субстанцій, гальванічних стоків, рослинних олій, напоїв, соків, повітря/газів та ін…

Smart-технології – це лінійка фільтраційних продуктів – іноваційність, економічність та екологічність:

  • Очищення гальванічних стоків — рецикл-технології, які дозволяють  відновити відпрацьовані розчини, повернувши їх у виробництво, при цьому значно знижуються втрати хімічних реагентів у робочих розчинах, а найголовніше, суттєво зменшується навантаження на навколишнє середовище.
  • Очищення рослинних олій – вакуумна фільтрація з мембраною FHDS –дозволяє без втрати продукту, часу і зусиль очищувати свіжовижату олію до преміальної якості.
  • Очищення гліцерину – унікальний метод фільтрації гліцерину, який вдало збалансував ціну і якість у готовому продукті. Обладнання дуже легко монтуєтьтся, просте в обслуговуванні, працює в автоматичному режимі, що мінімізує людський фактор, а також має відповідні дозволи і сертифікати.
  • Технологія отримання реагенту AdBlue – дозволяє отримувати продукцію найвищої якості при низькій собівартості продукту, що значно зменшує термін окупності інвестицій.
  • Фільтрації вина і виноматеріалів – технологія успішно заміняє кізельгурову фільтрацію при цьому якість фільтрованого вина на порядок вище, оскільки немає залишків продуктів бродіння, колоїдної суспензії, мікроорганізмів та інших включень.
  • Фільтрація розсолів – технологія, видаляючи всі забруднюючи елементи, повертає розчин тузлуку до робочого стану.   Щодо фільтрації сирних розсолів, метод дозволяє фільтрувати сирний розсол  з реверсом його у робочу ванну в режимі он-лайн. При цьому ферменти та сольова рапа абсолютно не змінюють свої характеристики.
  • Фільтрація соків –  для очистки соків   використовується фільтраційний модуль FHDS-J, який має різний діаметр і може бути доступний для невеликих, крафтових виробників соків. Фільтраційний модуль FHDS-J  повністю автоматизований, зі зручним управлінням  для оптимальної продуктивності відповідно до потреб кожного клієнта. Він простий в установці і експлуатації.

Компанія Новасвіт проводить глибокий аудит підприємства замовника, детально аналізуючи всі параметри виробництва. Після чого створюється розрахункова проектна модель, у якій враховують подальше зростання підприємства, впровадження нових технологій, переобладнання виробництва та коучинг персоналу. Характерною рисою компанії є адаптивне впровадження нестандартних інженерних рішень та сервісний супровід.

Компанія Новасвіт – smart-технології, які заробляють.

TechnoGuide